Nieuws

Zaaksystemen in Beeld LIVE! 2018

29 januari 2018

Zaaksystemen in Beeld LIVE! vindt plaats op 15 maart 2018 in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende zaaksystemen op de markt. Maar liefst 17 leveranciers van zaaksystemen, documentcreatietools en koppelspecialisten nemen deel aan het event. Zij geven demonstraties en brengen u op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product. Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi-)overheid. Er worden ruim 400 bezoekers verwacht. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij en meldt u aan via http://zaaksystemeninbeeld.nl/inschijfformulier-zaaksystemen-in-beeld-2018

zaaksystemen in beeld.png

 

KBenP steunt de CliniClowns

27 november 2017

KBenP draagt een steentje bij op maatschappelijk gebied. Daarom steunen wij elk jaar een ideëel doel. Dit jaar zijn dat de CliniClowns. De organisatie is  vooral bekend van de clowns die kinderen in het  ziekenhuis bezoeken. Maar ze komen overal waar behoefte is aan afleiding, plezier en ontspanning voor zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin of instelling. Wij steunen dit mooie werk graag.

Komt u op 30 november naar ons event in Almere? Dan onvangt u daar een leuke knuffel, waarmee u indirect het werk van CliniClowns steunt.

CC_BASIS_1A RGB_1200.jpg

Diploma's bij GO opleidingen

12 oktober 2017

Op 5 oktober kregen ruim 60 cursisten hun welverdiende diploma  uit handen van GO-directeur Theo Verbeij.

Achtereenvolgens kwamen de cursisten van de opleidingen Informatiespecialist, Recordsmanager, Basisopleiding Bibliotheken en - voor het eerst - de SOD-I op het mooie podium van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

GO opleidingen feliciteert alle geslaagde cursisten met hun mooie diploma. Veel succes in uw professionele carrière!

diplomas GO opleidingen.jpg

Ballonvaart met KBenP 

4 september 2017

Op zaterdag 2 september was het prachtig weer voor ons originele bedrijfsuitje: KBenP ging de lucht in! Dit gebeurde met 7 ballonnen van De Luchtreiziger Ballonvaarten. In het totaal waren er 85 ballonvaarders die omhoog gingen in Hendrik-Ido-Ambacht. Vervolgens gingen de ballonnen richting Dordrecht voor een prachtig uitzicht over deze stad. Alle deelnemers hebben ervan genoten!

IMG-20170904-WA0021.jpg


 

KBenP partner van WorkPoint

10 juli 2017

KBenP is silver partner en reseller/implementator van WorkPoint.  WorkPoint is een intelligente plugin voor de Microsoft Office-/Office 365-suite die data- en documentverzamelingen van SharePoint Online structureert. De plugin voegt een proceslaag toe aan SharePoint Online. Hiermee kan een business consultant gemakkelijk met 'modules' oplossingen realiseren voor veelgebruikte processen zoals correspondentie- en relatiebeheer, projectmanagement, dossiermanagement en contractenbeheer. WorkPoint 365 biedt organisaties een nieuwe aanpak voor het implementeren van bedrijfstoepassingen op het SharePoint Online platform. 

Meer informatie? Neem contact op met consultant Richard Fransen, e-mail: richard.fransen@kbenp.nl.

banner_KBenP-34.jpg

KBenP bij Emma@Work

31 mei 2017

KBenP maakt nu deel uit van de Club van Duizend bij Emma@Work. Emma@Work bemiddelt jongeren tussen 15 en 30 jaar met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan. Het doel is dat de jongeren werkervaring opdoen zodat hun kansen op een (financieel) zelfstandig leven op latere leeftijd groter zijn. De Club van 1000 moet straks bestaan uit duizend bedrijven die samen investeren in de toekomst van deze jongeren. Hiermee stellen zij Emma at Work in staat om de jongeren te begeleiden naar een werkplek die echt bij ze past.

clubvan1000.jpg

KBenP geautoriseerd reseller voor Elastic

13 april 2017

KBenP is geautoriseerd reseller geworden voor Elastic. Elastic is 's werelds meest toonaangevende softwareleverancier die gestructureerde en ongestructureerde gegevens bruikbaar maakt in real-time voor use cases zoals zoeken, logging en analytics. De organisatie is opgericht in 2012 door de mensen achter de open source projecten Elasticsearch, Kibana, Logstash en Beats. Sindsdien zijn de Elastic Stack, X-Pack en Elastic Cloud meer dan 100 miljoen keer gedownload. Elastic wordt ondersteund door Benchmark Capital, Index Ventures en NEA met het hoofdkantoor in Amsterdam en Mountain View, Californië en kantoren en medewerkers over de hele wereld. Meer informatie staat op www.elastic.co.

KBenP en Elastic.png

 

Informatieprofessionals gezocht!

27 maart 2017

Binnenkort begint KBenP aan verschillende informatiemanagement opdrachten binnen het infrastructurele domein. Deze opdrachten zullen worden uitgevoerd op verschillende locaties in Nederland. Voor deze projecten zoeken we nog Adviseurs Informatiemanagement en andere informatieprofessionals. Meer informatie staat op de pagina Werken bij KBenP. Bij interesse kunt u contact opnemen met Ernst Schoneveld, tel. 06 – 29 30 84 22 en e-mail: ernst.schoneveld@kbenp.nl.

 

Hollands landschap met water

 

Zaaksystemen in Beeld LIVE!

13 maart 2017

Donderdag 16 februari 2017 vond de derde editie van Zaaksystemen in Beeld LIVE! plaats in congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. We hebben een video van deze dag gemaakt, waarbij verschillende stellingen aan de orde komen. Geïnteresseerd in dit evenement? Houd onze site in de gaten voor de laatste informatie rondom Zaaksystemen in Beeld LIVE! 2018.

image.png

 

Succesvol Elasticsearch event

29 januari 2018

‘Take flight with Elasticsearch’ was een succesvol event voor Elastic, KBenP en de overige geautoriseerde partners uit de Benelux. In het Nationaal Militair Museum namen bijna 200 deelnemers - waaronder grote banken, gemeenten en universiteiten – alle interessante en nieuwe informatie op het gebied van Elasticsearch tot zich. Zij werden geïnspireerd door IT-specialisten Jelke Schippers (KBenP) en Ruud Dreijer (ING) die boeiende presentaties hielden over de rol van KBenP als succesvol Elastic-implementator.

Elasticsearch event.jpg

GO opleidingen in Suriname

30 oktober 2017

Half oktober brachten KBenP-directeur Paul Baak en Eric Kokke (marketing manager GO opleidingen) samen met mevrouw Rita Tjien Fooh (directeur Nationaal Archief Suriname) een bezoek aan mevrouw Anarudha Kamtasing (Secretary General of Suriname National Commission for Unesco). UNESCO maakte het opleidingstraject mogelijk over digitalisering van erfgoed dat GO opleidingen begin 2017 voor het NAS uitvoerde.

GO Unesco Suriname.jpg

Seminar outsourcing

18 september 2017

Op maandag 2 oktober organiseert Smartshore, onderdeel van KBenP, het seminar 'Offshore IT outsourcing: endless potential or a business nightmare'.  Tijdens dit seminar wordt offshore IT outsourcing wordt van alle kanten belicht. De voordelen zoals kostenbesparing en de ongelimiteerde aanwezigheid van zeer flexibel en kundig talent komen aan de orde, maar ook een aantal voorbeelden waarbij het mis ging. Samen met de aanwezigen kijkt Smartshore wat nu een offshoreteam tot een succes kan maken of... een totale mislukking.

Speciaal voor dit seminar komen 2 keynotes uit India over om te vertellen hoe zij daar een team aansturen voor Nederlandse cliënten. Bij deze projecten houdt Smartshore Nederland altijd de (uiteindelijke) supervisie.  Ten slotte worden de deelnemers uitgebreid bijgepraat over de trends in de internationale outsourcing.

Voor dit seminar worden geïnteresseerden, wegens de beperkte ruimte en het exclusieve karakter van de meeting, persoonlijk uitgenodigd. Aanmelden op deze site is voor dit event derhalve niet mogelijk.

laptop-work-1148958_1280.jpg

 

Nieuw document management platform voor Google Cloud: docs4work

24 juli 2017

Docs4work is het nieuwe platform voor document management in de Google Cloud. Het is te gebruiken voor onder meer documentbeheer, versiebeheer, authorisatiebeleid en retentiebeleid. Met docs4work zijn alle documenten en bestanden te gebruiken, zoals: tekstdocumenten, pdf’s, afbeeldingen en zip-bestanden. Het platform is  bedoeld voor informatie- en contentmanagement binnen organisaties.

Wij kunnen u helpen met het inrichten van docs4work in uw organisatie en  de migratie van bestanden. Meer informatie? www.docs4work.com

docs4work.jpg

 

KBenP partner The Hague Security Delta

29 juni 2017

KBenP is onlangs partner geworden van The Hague Security Delta (HSD). Dit is een prominent platform voor aanbieders, vragers en wetenschap op het gebied van security.

HSD richt zich op innovatieve veiligheidsoplossingen. Hierin werken bedrijven, overheden en instellingen samen. KBenP kan met Informatiemanagement, Informatiebeveiliging en Privacy veel bijdragen aan deze innovatieve veiligheidsoplossingen.

The Hague Security Delta.jpg

 

GO opleidingen in Puerto Rico

19 juni 2017

Begin juni was GO opleidingen aanwezig op Acuril 2017 in Puerto Rico. ‘Samenwerken’ was het thema van dit congres voor informatiespecialisten in het Caribisch gebied. GO opleidingen verzorgde op het congres een workshop over content curatie. Deze workshop is bedoeld om deelnemers inzicht te geven hoe ze hiermee binnen hun eigen organisatie kunnen starten. De deelnemers waren enthousiast over de workshop.

GO in Puerto Rico.jpg

 

 

KBenP wint groot raamcontract van Rijkswaterstaat

31 maart 2017

KBenP mag de komende jaren als exclusieve partij de informatielogistiek van de grote projecten van Rijkswaterstaat uitvoeren. Denk hierbij aan aanleg en verbreding van wegen en de bouw van bruggen. KBenP zal hiervoor circa 50 medewerkers inzetten in heel Nederland. KBenP heeft Mailprofs aangesloten als partner. In de aanloop naar de gunning heeft KBenP opleidingsmateriaal en begeleidings-formulieren ontwikkeld. Gezien het grote volume van deze activiteiten heeft KBenP in de aanloop naar de gunning haar back-office verder versterkt.

Rijkswaterstaat.jpg

 

Datawarehouse voor Provincie

16 maart 2017

Managing partner BI Kevin Otjes is gestart als Projectleider Datawarehouse TOP bij de Provincie Zuid-Holland. TOP staat voor ‘Transparante en Open Provincie’. De komende jaren richt hij processen en faciliteiten in (een ‘wasstraat’) voor Open Documenten en Data. Een belangrijk onderdeel daarvan is een Datawarehouse.

Deze opdracht is het vervolg op een advies dat KBenP vorig jaar aan de Provincie uitbracht.

 

Provinciehuis Zuid-Holland.jpg

 

Nationaal Archief Suriname

10 maart 2017

De afgelopen weken heeft Eric Kokke  (marketing manager GO opleidingen) als docent het eerste deel van het opleidingstraject ‘Preservation of Documental Digital Cultural Heritage’ verzorgd voor het Nationaal Archief Suriname (NAS).
Na de vakinhoudelijke modules Records Management en Digitalisering Erfgoed gingen de enthousiaste medewerkers van het NAS direct aan de slag. Zij brachten hun diensten, activiteiten en evenementen onder de aandacht bij de Surinaamse bevolking. Het eerste resultaat mocht er zijn: binnen 3 dagen scoorden zij maar liefst 100 nieuwe likes op hun Facebook-pagina.

NAS Suriname.jpg