Begeleiding bij organisatieveranderingen

De meeste ICT-projecten zijn ook veranderingstrajecten. Onze interim- en verandermanagers zijn specialisten in de realisatie van organisatieveranderingen.

 

Interim- en verandermanagement maakt het verschil!

Het moet in één keer goed, een verandering in uw organisatie. Onze overtuiging is dat u risico's uitsluit door een verandermanager in te zetten die ook thuis is in de inhoud van de verandering, in dit geval informatiemanagement in brede zin. KBenP levert u deze inhoudelijke verandermanagers.

 

Hogescholen en universiteiten

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij hogescholen en universiteiten.

Wij helpen o.a.: 

verandermanagement_hogescholen.png

 

Rijksoverheid en zelfstandige bestuursorganen 

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij Rijksoverheid en zelfstandige bestuursorganen (zbo's).

Wij helpen o.a:

verandermanagement_rijksoverheid.png

 

Gemeenten en provincies

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij gemeenten en provincies.

Wij helpen o.a.:

verandermanagement_gemeenten_provincies.png

 

Infrastructuur

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij organisaties die een belangrijke rol spelen in de Nederlandse infrastructuur.

Wij helpen o.a.:

verandermanagement_infrastructuur.png

 

KBenP kan u leveren:

  • Projectleiders
  • Interim Managers
  • Programmamanagers
  • Verandermanagers
Paul Baak.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Paul Baak

06 - 43 36 34 22
Paul.Baak@kbenp.nl