Begeleiding bij organisatieveranderingen

De verandering naar digitaal werken managen is een vak apart. Het aansturen van een dergelijk complex project staat of valt uiteindelijk met de mensen die wel of niet meegaan in de verandering.

 

Managers van verandering

KBenP Managers en Experts helpt u met ervaren, senior managers die samen met u de koers uitzetten en uw bestuurders, management en medewerkers daarin meenemen. In de rol van (senior) projectleider, programmamanager, lijnmanager of informatiemanager helpen ze u de organisatiewensen te vertalen naar realistische doelen.

 

Specialisten in informatie

Daarnaast helpt KBenP Managers en Experts helpt u met specialistische expertise in informatiemanagement. Onze medewerkers adviseren u bij uw specifieke informatievraagstuk vanuit een rol als (business) architect, informatieanalist, inhoudelijk aanbestedingsadviseur (bijvoorbeeld vergunningenpakket of financieel pakket) of informatiemanager in een specifiek domein.

 

Warm netwerk van de besten

Wij werken alleen met de beste mensen (samen). Deze mensen hebben zeer gerichte kennis en ervaring. Vaak werken deze adviseurs als zelfstandig specialist onder de vlag van KBenP. Wanneer wij uw specifieke vraag krijgen zoeken wij daarbij de beste Managers of Experts binnen ons vaste warme netwerk van partners en collega’s in het werkveld.  

 

Hogescholen en universiteiten

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij hogescholen en universiteiten.

Wij helpen o.a.: 

verandermanagement_hogescholen.png

 

Rijksoverheid en zelfstandige bestuursorganen 

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij Rijksoverheid en zelfstandige bestuursorganen (zbo's).

Wij helpen o.a:

verandermanagement_rijksoverheid.png

 

Gemeenten en provincies

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij gemeenten en provincies.

Wij helpen o.a.:

verandermanagement_gemeenten_provincies.png

 

Infrastructuur

KBenP heeft programma-, interim- en verandermanagement verzorgd ten behoeve van afdelingen DIV, IM en ICT bij organisaties die een belangrijke rol spelen in de Nederlandse infrastructuur.

Wij helpen o.a.:

verandermanagement_infrastructuur.png

 

KBenP kan u leveren:

  • Projectleiders
  • Interim Managers
  • Programmamanagers
  • Verandermanagers
Daan van Dun.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Daan van Dun

06 - 43 36 34 27

daan.vandun@kbenp.nl