Provincie Limburg maakt haar ambities op het gebied van Datagedreven Werken waar: ook Limburg heeft nu gekozen voor het Dataloket van KBenP!

Met veel plezier hebben wij deze week de eerste fase opgeleverd: ‘Het Dataportaal Limburg’ is daarmee een feit. Onderstaande animatie (met dank aan ProXplain) geeft daar een mooie impressie van. Wij zijn ontzettend trots op alle positieve reacties tot nu toe, van zowel beheerders als gebruikers!

Het Dataloket is dé applicatie voor (semi-) overheidsorganisaties om het Datagedreven Werken binnen de organisatie een stap verder te brengen. Een gebruiksvriendelijk dataportaal waarmee alle informatieproducten en datasets uit verschillende bronnen, via één zoekinterface eenvoudig vindbaar zijn. Met één zoekopdracht doorzoekt u alle gekoppelde informatiesystemen, zowel intern als extern.

Bent u nieuwsgierig hoe het Dataloket ook voor uw organisatie toegevoegde waarde kan bieden? Wouter Huijzendveld vertelt u er graag meer over!

Wilt u het Dataloket in de praktijk ervaren?

Wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het Dataloket. Neem gerust contact op met Wouter Huijzendveld via voor meer informatie via e-mail, telefoon of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Stuur een e-mail Bel Wouter Huijzendveld

Wouter.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Wouter Huijzendveld