Digitaal werken

Uw medewerkers mailen elkaar steeds nieuwe versies van documenten. Er ontstaat verwarring over wat nu de laatste versie is. Mobiel en flexwerken verloopt niet soepel. De faciliteiten voor videovergaderen ontbreken waardoor kostbare tijd verloren gaat. Zeker nu thuiswerken meer en meer de standaard gaat worden is een goede digitale kantooromgeving super belangrijk.

Met plezier samenwerken

Samen in documenten werken, videovergaderen met meerdere personen, schermen delen, het is allemaal onder handbereik via uw toetsenbord. U werkt gemakkelijk met collega's en klanten samen aan documenten, spreadsheets en presentaties op verschillende devices, met of zonder internetverbinding. U ziet de bewerkingen van anderen terwijl ze worden getypt, u communiceert via de ingebouwde chatfunctie en u kunt vragen en opmerkingen toevoegen. Alle wijzigingen kunt u 'terugfilmen'. KBenP biedt u een dergelijke samenwerkingsomgeving op basis van keuze voor Google- of Microsoft-technologie.

 

Doelgericht samenwerken

Door deze oplossingen in te zetten ondersteunt u uw medewerkers in hun werk. Ze kunnen hierdoor makkelijker, intensiever en meer doelgericht samenwerken. Met als resultaat dat uw organisatie beter functioneert en u uw doelen makkelijker, eerder en met minder inspanning bereikt.

 

Inrichting SharePoint

SharePoint is bedoeld om samen te werken. Kiest u voor SharePoint binnen uw organisatie? Wij adviseren en helpen u om dit platform in te richten naar uw wensen. Ook helpen we te migreren bestanden te selecteren en bij de migratie zelf. Wij helpen u dit platform optimaal te gebruiken.

Wij helpen o.a.:

Rijkswaterstaat_logo.png             havenbedrijf Rotterdam_logo.jpg               logo Cooperatie VGZ_300x300.jpg

 

Implementatie SharePoint

SharePoint is een platform dat onder meer gebruik maakt van community- en social opties. Hiermee kunt u optimaal samenwerken. Wij adviseren en helpen uw organisatie bij de implementatie van SharePoint. Want behalve het (technisch en functioneel) inrichten van SharePoint is ook het inregelen van de 'governance' cruciaal. Aan het eind van het traject werkt uw hele organisatie succesvol met SharePoint.

Wij helpen o.a.:

Gemeente Den Haag.jpg              Provincie Zuid Holland.jpg              logo-PWN.jpg

 

Inrichting Google Workspace

Google Workspace is bedoeld om samen te werken. Gaat u dit pakket gebruiken in uw organisatie? G-workplace helpt u om uw Google Workspace-domein in te richten op basis van uw wensen. Daarnaast helpen we u bij de selectie van de te migreren bestanden en de migratie zelf.  Wij helpen u optimaal gebruik te maken van dit platform.

Wij helpen o.a.:

logo_Delacre.jpg                 havana_beachclub_logo.png               zoet_of_zout_logozwart.png

 

Implementatie Google Workspace

Google Workspace is één cloudbased services pakket met onder meer Gmail, Google Docs, Drive en Agenda voor organisaties. Daarmee heeft u alles om optimaal samen te werken onder handbereik. Alle toepassingen werken op uw computer, smartphone en tablet zodat u altijd en overal bij uw informatie kunt. G-workplace adviseert en helpt uw organisatie bij de implementatie van Google Workspace, zodat de hele organisatie hiermee goed en plezierig kan werken.

Wij helpen o.a.:

peer033.png                icco cooperatie.png                    protestantsekerk_nl.png

 

KBenP levert:

Wouter van Zijtveld.jpg
Meer weten over Google?

Neem contact op met
Patrick Groenendijk

 

06 - 43 01 17 90

patrick.groenendijk@g-workplace.com

 

Wouter.jpg
Meer weten over Microsoft?

Neem contact op met
Wouter Huijzendveld

06 - 10 39 59 35
wouter.huijzendveld@kbenp.nl