Advies informatiemanagement

KBenP biedt u adviesdiensten op het brede front van informatiemanagement. Onze adviseurs hebben elk diepgaande specialismen binnen dit vakgebied en helpen u graag vanuit hun professionaliteit en gedrevenheid.

 

Hoogwaardig advies

KBenP levert u junior tot en met senior en principal consultants. Wij realiseren ons dat advieswerk zeker niet vrijblijvend is; de kwaliteit van het resultaat straalt immers af op ons bureau. Ook daarom mag u van ons de beste adviseurs en hoogwaardig advieswerk verwachten.

 

Inrichten Informatiemanagement

Uw strategie en initiatieven, maar ook zaken als veranderende wetgeving vereisen aanpassingen in het informatiemanagement. KBenP regelt dit voor u of ondersteunt u daarbij.

Wij helpen o.a.:

Inrichten informatiemanagement.jpg

 

Advies Enterprise Search

Zoeken en vinden is een specialisme apart. Om de beschikbare zoekmachines optimaal in te zetten is specialistisch advies nodig. Onze experts richten de zoekomgeving zo voor u in dat 'recall' (opbrengst) en 'precision' (precisie, ruisonderdrukking) optimaal zijn.

Wij helpen o.a. :

POST NL logo.png           kabinet van de koning.jpg         provincie Noord-Brabant.png

Advies Data Analytics / Business Intelligence

Uw data bevat waardevolle informatie. Onze adviseurs op het gebied van Data Analytics en Business Intelligence richten voor u 'informatiewasstraten' in om die informatie eruit te filteren en overzichtelijk te presenteren.

Wij helpen o.a.:

Advies Data Analytics.jpg

 

Ontwikkelen Business Case

Organisaties vragen steeds vaker om een financiële onderbouwing bij de introductie van nieuwe systemen en methoden. Wij stellen samen met uw organisatie een Business Case op met daarin een helder overzicht van de kosten en baten van uw project of programma.

Wij helpen o.a.:

Ontwikkelen Business Case.jpg

KBenP kan u leveren:

  • Adviseurs Klantinteractie
  • Adviseurs DA/BI
  • Adviseurs Zaakgericht Werken
  • Adviseurs Effectief Samenwerken
  • Adviseurs Enterprise Search
  • Adviseurs Informatiebeveiliging
  • Adviseurs Informatiemanagement

 

Paul Baak.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Paul Baak

06 – 43 36 34 22
paul.baak@kbenp.nl