Werken bij

Ook onderdeel worden van KBenP? Werken bij KBenP betekent werken in een dynamische organisatie met korte lijnen. Open communicatie zorgt voor een persoonlijke sfeer. Onze verschillende expertises creëren gezamenlijk synergie, waardoor we van elkaar blijven leren en tot de beste resultaten komen. Aan de slag bij onze organisatie? Reageer dan nu op een vacature of stuur ons een open sollicitatie.
 

Vacatures (7)

DevOps Engineer

meer informatie
19 sep Utrecht 32 tot 40 uur per week
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in Utrecht? Heb je altijd al eens het verschil willen maken voor jouw team? Met jouw kennis en expertise kan dat, solliciteer nu als DevOps Engineer.

Lead Developer

meer informatie
19 sep Utrecht 32 tot 40 uur per week
Ben de leergierige Lead Developer die wij voor ons informele team in Utrecht zoeken? Lijkt het je tof om opdrachten voor klanten als Heineken, Rijkswaterstaat en Het Rode Kruis in teamverband te voltooien? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Informatiebeheerder bij Rijkswaterstaat

meer informatie
18 sep Diverse locaties 24 tot 40 uur per week
Wil jij binnenkort als informatiebeheerder aan de slag bij Rijkswaterstaat in Utrecht, Haarlem, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch, Leeuwarden of Maastricht? Op diverse locaties is KBenP in de gelegenheid om communicatieve en proactieve collega's aan te nemen voor het informatiebeheer van Rijkswaterstaat.

Adviseur Informatiemanagement bij Rijkswaterstaat

meer informatie
17 sep Diverse locaties 32 tot 40 uur per week
Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Rijkswaterstaat heeft diverse aanleg- en onderhoudsprojecten op verschillende locaties, waarvoor KBenP ondersteuning biedt op het…

Recruiter Informatiemanagement

meer informatie
16 sep Voorburg 32 tot 40 uur per week
Ben je een ondernemende recruiter én heb je een eigen netwerk van professionals en opdrachtgevers op het gebied van informatiemanagement? Vind je het een uitdaging om vraag en aanbod goed op elkaar te laten aansluiten? Dan zien wij graag dat je ons team komt versterken!

Talent Traineeship Informatiemanagement

meer informatie
16 sep Diverse locaties 40 uur per week
In ons tweejarig traineeship doe je werkervaring op bij grote organisaties, terwijl je een diploma Recordsmanagement haalt. Onze adviseurs begeleiden je van begin tot eind, je werkbuddy staat klaar om je vragen te beantwoorden en tijdens onze Talent Sessions kun je sparren met je collega-trainees en…

Open sollicitatie

meer informatie
1 sep n.t.b. n.t.b.
Zou je graag bij KBenP aan de slag gaan maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Doe een open sollicitatie en wij komen graag in contact met jou!