KBenP wil professionals op een gemakkelijke manier in contact brengen met interim of vaste opdrachten bij diverse opdrachtgevers op het gebied van informatiehuishouding. Daarom introduceert KBenP de dienst 'Opdracht Informatiemanagement‘. Hiermee kunnen professionals bij KBenP snel en gemakkelijk hun volgende opdracht vinden. De opdrachten staan verzameld op de website www.opdrachtinformatiemanagement.nl

Hoe werkt Opdracht Informatiemanagement?

KBenP maakt DAS-uitvragen inzichtelijk en helpt bij het voorbereiden van gespreksinterviews, het opmaken van CV’s en het indienen van alle benodigde documentatie. Door de warme contacten van KBenP met opdrachtgevers en de optimale voorbereiding, maken freelancers een grote kans op de geselecteerde opdracht.

Freelancers maken een profiel aan op de website opdrachtinformatiemanagement.nl. Na activatie van het account kunnen zij inloggen en inschrijven voor opdrachten en vacatures voor zowel vast in dienst als tijdelijk. Ook kan er een ‘open sollicitatie’ worden ingediend en wordt er gekeken of er een passende opdracht is voor jouw profiel. Ook worden er diverse kennissessies georganiseerd om met vakgenoten te kunnen sparren over een specifieke uitdaging, zoals een nieuwe wetgeving, systeem of opdrachtgever.

logo.png

DAS-systemen

KBenP is bij alle DAS-systemen aangesloten en plaatst de inhuuropdrachten voor informatieprofessionals die uit deze kanalen voortkomen op Opdracht Informatiemanagement. Daarmee maakt KBenP het bijhouden van deze kanalen overbodig. Naast een grote tijdsbesparing zijn opdrachten zeer gemakkelijk te vergelijken.

Certificering

KBenP heeft het SNA-keurmerk voor het leveren van freelancers aan opdrachtgevers. Daarnaast zijn onze bedrijfsprocessen ISO 9001 (Kwaliteitsborging), ISO 27001 (Informatiebeveiliging) en NEN-4400 (Financiële Administratie) gecertificeerd. Hiervoor wordt KBenP per jaar meermaals geaudit.