Superleuk om te vermelden dat wij Dione sponsoren tijdens het komende schaatsseizoen. We zullen met ons KBenP-logo op haar borst te zien zijn tijdens de wedstrijden. Dione was na het uiteenvallen van haar commerciële schaatsploeg op zoek naar nieuwe sponsors en vond deze o.a bij ons.

Over Dione Voskamp

Dione is geboren (9 januari 1997) en getogen in De Lier en woont in de schaatshoofdstad Heerenveen. Ze is professioneel schaatsster en gespecialiseerd op de 500 en 1000 meter.

Start schaatsseizoen
In het weekend van 28 t/m 30 oktober startte het langebaanseizoen in Thialf. Haar eerste ronde tijdens de 500m was erg spannend met de 6e plek. Tijdens de tweede ronde haalde ze de 5e plek en mag ze door met een tijd van 37,99. Op de 500 meter gaat het om de beste tijd na twee omlopen, niet om de optelsom van de twee races (alleen voor deze wedstrijd).

De volgende data schaatst zij in Thialf:

- 20 november 2022 (World Cup wedstrijd)

- 4 februari 2023 (NK-afstanden).

Samenwerking
KBenP en Dione gaan op marketinggebied een actieve samenwerking aan. Zo zal het logo van KBenP tijdens het seizoen 2022-2023 op het schaatspak te zien zijn. Daarnaast zal ze betrokken worden bij onze social media campagnes.

Bekijk hier het filmpje: https://www.youtube.com/shorts/YX6gUSDnAJI

Droom over Olympische Spelen 2026
Namens heel KBenP wensen wij Dione heel veel succes dit seizoen. Hopelijk kan ze dit jaar haar droom verwezenlijken door zich te plaatsen voor de Olympische Spelen 2026 in Milaan.

Volg Dione
Wil je de avonturen van Dione meemaken en zien wat ze doet? Dat kan! Volg haar op haar social media kanalen:

https://www.instagram.com/dionevoskamp/

https://www.facebook.com/dione.voskamp/

https://www.linkedin.com/in/dione-voskamp/