Bent u op zoek naar een young professional om u te ondersteunen bij een (tijdelijke) opdracht? Wij bieden startende en junior professionals aan op het gebied van informatie- en datamanagement als ook op aandachtsgebieden zoals functioneel beheer, enterprise search en software development.

Wij versterken het kennisniveau van onze junior professionals door kennissessies (zowel op locatie als online) en trainingen en opleidingen (via onze gecertificeerde zusterorganisatie GO opleidingen). Daarnaast krijgt elke professional begeleiding door een collega-adviseur.

KBenP verzekert u een hoog niveau van dienstverlening met betrekking tot de geleverde bijdragen, houding en gedrag van onze professionals. Samen met de opdrachtgever stellen wij een gedetailleerde opdrachtformulering op, om een juiste start en inzet van de young professional te garanderen. Daarnaast inventariseren we samen met de klant welke wijze van monitoring van de voortgang gewenst is. 

Als klant en partner wordt u ook uitgenodigd voor onze inhoudelijke evenementen, waar u de mogelijkheid heeft om andere opdrachtgevers van ons bureau te ontmoeten.

Wilt u vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan een mail naar info@kbenp.nlof bel naar 070 - 300 06 84.