Op zoek naar een interessante en leerzame traineeship? KBenP zoekt pas afgestudeerden en starters die willen samenwerken om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie, om zo meer waarde te halen uit informatie en werkprocessen te optimaliseren. Met een traineeship bij KBenP doe je ervaring op binnen verschillende werkplekken in de adviesbranche en (semi-)overheid!

KBenP

Werken bij KBenP betekent werken in een dynamische organisatie met korte lijnen. Open communicatie zorgt voor een persoonlijke sfeer. Onze verschillende expertises creëren gezamenlijk synergie, waardoor we van elkaar blijven leren en tot de beste resultaten komen. Neem contact op voor meer informatie over het volgen van een traineeship bij KBenP.

Meer weten over traineeships bij KBenP?

Neem contact op voor meer informatie over onze traineeships. Stuur een e-mail naar info@kbenp.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier.

Traineeship Informatie op Orde

Je vindt het belangrijk en prettig dat informatie makkelijk vindbaar is wanneer je nodig hebt; op websites, in apps of op studie en werk. Je wilt graag een bijdrage bieden aan het functioneren van de overheid om ervoor te zorgen dat deze de samenleving zo goed mogelijk ondersteunt. Met dit traineeship kan je beiden combineren en draag je bij aan een efficiënte en transparante informatiehuishouding van de overheid. 

Bekijk hier de uitgebreide functieomschrijving

Trainee Digitale Overheid

Als trainee Digitale Overheid help jij de digitale overheid vooruit. Jij zit letterlijk aan de knoppen: jij werkt mee in verbeterprojecten, richt software in en helpt medewerkers om hier goed mee te werken. Je bent geen programmeur, maar houdt wel van tech. Je luistert goed en helpt hierdoor ambtenaren om de inwoner beter te helpen.

Wil jij snel opgeleid worden om de overheid te helpen bij de omslag naar digitaal werken? Wij leiden je in 2 jaar op tot Business consultant of functioneel consultant. Je maakt direct impact en hebt afwisselende opdrachten. Welke richting je op gaat bepaal jij.

Bekijk hier de uitgebreide functieomschrijving

Ferdi Mac Gillavry.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Ferdi Mac Gillavry

06 - 43 36 34 34

ferdi.macgillavry@kbenp.nl