KBenP innoveert op vele verschillende manieren. Zo zijn we voor veel opdrachtgevers actief die ons inhuren om te worden geïnspireerd op individueel niveau, of een verandering willen realiseren op proces- of organisatieniveau. En dat doen we graag!

Ook zelf nemen we continue initiatief om als organisatie te vernieuwen, bijvoorbeeld door nieuwe diensten aan te bieden. Of door state of the art oplossingen te realiseren, die interessant kunnen zijn voor specifieke doelgroepen. En juist deze nieuwe introducties in de markt – van specifieke diensten en/of oplossingen – laten we eerst zorgvuldig onderzoeken.

We werken hierin samen met een groot aantal 3e- en 4e-jaars studenten, afkomstig van Hogescholen en Universiteiten, die bij ons hun stage vorm en inhoud geven.

Op dit moment lopen er een drietal onderzoeken binnen de KBenP Groep:

  • Vanuit Smartshore Ability, naar de markt voor LMS-systemen;
  • Vanuit KBenP Search en Webservices, naar nieuwe toepassingen op het gebied van Enterprise Search;
  • Vanuit G-workplace, afzetmogelijkheden voor producten Google Administration Tool en G-Suite Adoption Dashboard.


Ook geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Thomas Baak (zie contactdetails in de sidebar)! Wij voorzien in september weer een goed startmoment voor een tweetal uitdagende onderzoeks- en/of implementatiestages:

  • Vanuit GO opleidingen, opzetten van een aantal nieuwe cursussen onder ons nieuwe label “KBenP Academie” (Gezochte profiel: Bedrijfskunde/Commerciële economie/Retail);
  • Vanuit KBenP BI, adviseren en implementeren rondom datatoepassingen binnen een nieuwe interne recruitmentapplicatie (Gezochte profiel: ICT/Technische studie).