KBenP wil freelancers op een efficiënte manier in contact brengen met interim opdrachten van de overheid op het gebied van Informatiemanagement en IT. Daarom introduceert KBenP de dienst 'Opdracht Overheid‘. Hiermee kunnen freelancers bij KBenP snel en gemakkelijk hun volgende opdracht binnen de overheid vinden. De opdrachten staan verzameld op de website www.OpdrachtOverheid.nl.

Hoe werkt Opdracht Overheid?

KBenP maakt DAS-uitvragen inzichtelijk en helpt bij het voorbereiden van gespreksinterviews, het opmaken van CV’s en het indienen van alle benodigde documentatie. Door de warme contacten van KBenP met opdrachtgevers en de optimale voorbereiding, maken freelancers een grote kans op de geselecteerde opdracht.

Freelancers maken een profiel aan op de website OpdrachtOverheid.nl. Na activatie van het account kunnen zij inloggen en inschrijven voor opdrachten. Ook kunnen opdrachten gemarkeerd worden als interessant om deze later nog eens te bekijken.

Opdracht Overheid

DAS-systemen

KBenP is bij alle DAS-systemen aangesloten en plaatst de inhuuropdrachten voor informatie- en IT-professionals die uit deze kanalen voortkomen op Opdracht Overheid. Daarmee maakt KBenP het bijhouden van deze kanalen overbodig. Naast een grote tijdsbesparing zijn opdrachten zeer gemakkelijk te vergelijken.

Certificering

KBenP heeft het SNA-keurmerk voor het leveren van freelancers aan overheidsinstellingen. Daarnaast zijn onze bedrijfsprocessen ISO 9001 (Kwaliteitsborging), ISO 27001 (Informatiebeveiliging) en NEN-4400 (Financiële Administratie) gecertificeerd. Hiervoor wordt KBenP per jaar meermaals geaudit.

Opdracht Overheid