Ability (onderdeel van de KBenP Groep) is een digital agency en ontwerpt en bouwt doordachte digitale oplossingen. Gebruiksvriendelijk. Mooi. En effectief. We zijn probleemoplossers.

Design & Research
Wij halen alles uit de kast voor onze klanten: UX-design, user flows, user research, wireframes, prototypes en validaties. Samen met onze klanten dringen we door tot de kern en willen we altijd tot de best mogelijke oplossing komen. Wij ontwerpen data-gedreven oplossingen door experimenteren, testen en analyseren.

Focus op de gebruiker. Wij testen wat werkt door prototypes te ontwikkelen en deze te testen met eindgebruikers. Begrijpen gebruikers exact wat het doel van een product of dienst is, en hoe ze die het beste kunnen gebruiken?

Door te starten met testen, komen we stap voor stap te weten wat gebruikers van de producten die wij ontwikkelen verwachten en nodig hebben. Zo maken we producten en diensten waar gebruikers blij van worden.

 

Digitale toegankelijk en WCAG
Wij ontwerpen volgens een universele standaard die wordt aangehouden om toegankelijkheid te toetsen. Steeds meer diensten zijn alleen nog toegankelijk via het web. Vaak wordt te weinig rekening gehouden met mensen met een beperking bij het ontwerpen en programmeren van deze diensten. 

De internationale toegankelijkheid webrichtlijnen (WCAG) zijn ontwikkeld zodat ook mensen met een beperking een goede gebruikerservaring hebben bij het gebruik van een digitale dienst of product. Door het hanteren van deze richtlijnen zal het gebruik van uw product of dienst toenemen. 

Development
Weten we wat nodig is? Dan kiezen we samen de beste manier om de oplossing te maken. Dat doen we zelf of met onze unit Smartshore (onderdeel van de KBenP Groep). Al sinds dag 1 werken wij veel samen met Smartshore, we delen zelfs een kantoor in Utrecht met elkaar. Met de 50 Smartshore ontwikkelaars in Nederland en India achter de hand kunnen we altijd de beste technische oplossing realiseren.

De best mogelijke oplossing
Wat we ook maken: een compleet digitaal platform, userflows, een prototype, gebruikersonderzoek of een snel gemaakte nocode of lowcode website.

Wij werken voor onder andere:

  • Provincie Zuid-Holland
  • Heineken
  • Het Nederlandse Rode Kruis
  • UNESCO
  • Reformatorisch Dagblad
  • Koninklijke Marechaussee
  • Rijkswaterstaat
  • Deltares