Op 15 december 2023 was het zover! De Traditionele KBenP Kerstborrel! Ruim 70 medewerkers kwamen op het festijn af, waar iedereen werd verwelkomd door de gezellige muziek van David’s Jazz Trio. 

Image

Onder het genot van een hapje en een drankje hadden we eerst een klein uurtje de gelegenheid om bij te praten, waarna iedereen werd verzocht om naar de grote zaal te komen. Nadat de aanvankelijke geluidsperikelen de wereld uit waren, werd de, inmiddels ook traditionele, Kerstvideo op het grote scherm getoond.

Image

Onze collega’s hadden er weer werk van gemaakt om, per unit, een leuk, origineel stuk aan te leveren. Tom Vodegel heeft dit geheel aan elkaar geplakt en kreeg een daverend applaus. Ook onze schaatsheldin Dione had vanuit Polen haar bijdrage aan het geheel.
 

Dat verwacht werd goed op te letten bleek direct ná de film, omdat een heuse Kahoot Quiz volgde met daarin onder andere vragen óver de eerder getoonde film.  Nadat de 40 vragen voorbijgeraasd waren, en de kruitdampen opgetrokken, rolde er een zeer verrassende top 3 uit de bus. Op 3 eindigde de eerder dit seizoen bij Ajax ontslagen Maurice Steijn! Een prachtige 2e plek was voor “Baakermat” (Thomas), maar de échte winnaars waren Annelot en Ida van het BI-team. Van harte proficiat, dames!

Vervolgens verplaatste de menigte naar de zaal ernaast waar Toko Bali inmiddels allerlei lekkernijen had neergezet.

Image
Image

Tenslotte mocht iedereen die naar huis ging een Kerstpakket, wat Baakbiertjes én een boek mee nemen naar huis.  Al met al weer een geslaagde afsluiting van weer een geweldig leuk en succesvol jaar met z’n allen!