kuip02.jpgOp 31 mei verzorgde KBenP een event in het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip. Ruim 60 deelnemers waren in de prachtige Boardroom getuige van een aantal boeiende presentaties.  Na een korte inleiding door salesdirecteur Marcel Aldewereld en eventmanager Ernst Schoneveld), startte IT-specialist Ruud Dreijer van ING  zijn presentatie. Hij liet uitgebreid zien hoe Elastic en KBenP een grote rol spelen in de huidige zoekoplossingen binnen ING.  Vervolgens liet Senior Solution Architect Loek van Gool van Elastic zien wat Elastic voor organisaties kan betekenen op het gebied van zoeken en vinden.

Daarna was het de beurt aan presentatoren Kevin Otjes en Wilmar Hofstra die namens de provincie Zuid-Holland presenteerden hoe kuip03.jpgElastic en Data Science hier worden ingezet.  Ook gaven zij enkele voorbeelden over hoe KBenP middels Data Science organisaties prachtige inzichten en (dus) ook besparingen kan opleveren.  Scrummaster Remko Mantel van Smartshore sloot de presentaties af met inzage in hoe search is ingezet in Buy The News.

Nadat de presentaties waren afgerond had eventmanager Ernst een verrassing: onder de deelnemers mocht hij een gesigneerd Feyenoord-shirt verloten. Johan Jansma, founder van L&B, werd de gelukkige winnaar. 

Vervolgens kregen alle deelnemers een rondleiding in en door het stadion. Terug in de Boardroom was er gelegenheid om elkaar nog even te spreken tijdens de netwerkborrel.