Leids ontzet(tend mooie sloepvaart met KBenP/OpdrachtOverheid)
Op 28 september trakteerde KBenP / Opdracht Overheid freelancers, relaties en medewerkers op een tochtje door de Leidse grachten, zo vlak voor de viering van het Ontzet.

Schippers Hans en Hans lieten de meest mooie plekjes uit Leiden zien vanaf het water. De bijna 30 aanwezigen konden kennis uitwisselen met elkaar, medewerkers van KBenP (beter) leren kennen , of gewoon genieten van het moment. Geweldig mooi om te zien dat mensen uit alle hoeken van Nederland (en zelfs Brussel) aanwezig waren! 

sloepvaart.jpeg

Leidse wandelingen met Jeroen Windmeijer
Dit jaar hebben we twee prachtige wandelingen door Leiden gemaakt, onder leiding van Jeroen Windmeijer, de bekende thrillerschrijver. Jeroen las op verschillende plaatsen fragmenten uit zijn werk, en we konden ons niet alleen voorstellen waar zich wat afspeelde, maar we konden de plaatsen (de burcht, de hofjes, etc) ook daadwerkelijk zien. Een feest van herkenning, steeds plezierig en enthousiast voorzien van mooie anekdotes door de stadsgids en Jeroen.

Bekijk hier de impressie.
WhatsApp Image 2023-10-03 at 13.53.28 (1).jpeg
Golftoernooi KBenP
Op woensdag 20 september was de tweede 2023 editie van het golftoernooi in Golfclub Almeerderhout, georganiseerd door Marcel Aldewereld. Het was een gezellige woensdagmiddag, met als afsluiter van de avond een heerlijk avondmaal en tot slot een miniconcert van onze KBenP huisartiest Aristakes!

Bekijk hier de impressie.
Screenshot 2023-10-10 at 16.08.49.png