Op maandag 2 oktober organiseert Smartshore, onderdeel van KBenP, het seminar 'Offshore IT outsourcing: endless potential or a business nightmare'.  Tijdens dit seminar wordt offshore IT outsourcing wordt van alle kanten belicht. De voordelen zoals kostenbesparing en de ongelimiteerde aanwezigheid van zeer flexibel en kundig talent komen aan de orde, maar ook een aantal voorbeelden waarbij het mis ging. Samen met de aanwezigen kijkt Smartshore wat nu een offshoreteam tot een succes kan maken of... een totale mislukking.

Speciaal voor dit seminar komen 2 keynotes uit India over om te vertellen hoe zij daar een team aansturen voor Nederlandse cliënten. Bij deze projecten houdt Smartshore Nederland altijd de (uiteindelijke) supervisie.  Ten slotte worden de deelnemers uitgebreid bijgepraat over de trends in de internationale outsourcing.

Voor dit seminar worden geïnteresseerden, wegens de beperkte ruimte en het exclusieve karakter van de meeting, persoonlijk uitgenodigd. Aanmelden op deze site is voor dit event derhalve niet mogelijk.