KBenP hecht grote waarde aan informatiebeveiliging en privacy bij het uitvoeren van de werkzaamheden bij en voor onze klanten. Wij wilden onze toewijding en inspanningen hiervoor graag bekronen met een formele ISO-certificering. Afgelopen periode heeft de auditor het ISMS (Information Security Management System) van ons Business Intelligence & Data Analytics team uitvoerig beoordeeld en goed bevonden. Daarmee beschikken we nu formeel over het ISO 27001 certificaat voor Informatiebeveiliging.

ISO 27001, beveiliging van uw bedrijfsinformatie

Met een gecertificeerd managementsysteem voor informatiebeveiliging weet u zeker dat er alles aan gedaan is om informatie te beveiligen en te voldoen aan privacywetgeving. Een onafhankelijke auditor heeft vastgesteld dat de organisatie voldoet aan de best practices zoals neergelegd in deze internationale standaard.

De ISO 27001 certificering toont aan dat de organisatie informatieprocessen beheerst en dat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie wordt geborgd. Omdat continue verbetering van de organisatie centraal staat, biedt het certificaat zekerheid en vertrouwen voor opdrachtgevers.