Graag maken wij u attent op de zevende editie van het event LIVE!2021 dat op donderdag 4 maart 2021 zal plaatsvinden, georganiseerd door KBenP Digitale Overheid. Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende zaaksystemen op de markt. Maar liefst meer dan twintig leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH systemen, documentcreatietools en koppelspecialisten nemen deel aan het event. Zij geven demonstraties en brengen u op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product.

Omdat alles dit jaar net iets anders loopt, zal LIVE!2021 volledig digitaal plaatsvinden via het platform eVisit. De nadruk komt te liggen op live demo’s door de leveranciers waar interactie plaats kan vinden met de toeschouwers. Daarnaast kan er nog altijd genetwerkt worden binnen de digitale netwerkcafé’s. Een volledig compleet event dus, zonder reistijd!

Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi)overheid. Dit jaar hebben we ook een aantal plekken voor externen of ZZP’ers werkzaam bij (semi)overheid tegen betaling beschikbaar. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! Nu al enthousiast? Meld u zich aan via systemeninbeeld.nl/inschrijfformulier-live2021