Inspirerende en innovatieve trainingen

GO Opleidingen | School voor Informatie is hét opleidingsinstituut voor informatieprofessionals. Met inspirerende en innovatieve trainingen. De gemiddelde klanttevredenheid is volgens onafhankelijke auditor CEDEO: 95,5%!

 

Informatie-opleidingen sinds 1960

U kunt uw voordeel doen met ons gedegen en actuele opleidingenaanbod.  Onder ons dak vindt u twee gerenommeerde opleidingsinstituten: GO opleidingen en SOD opleidingen. De combinatie van deze instituten met de overige activiteiten van KBenP verzekert u van een actueel en relevant opleidingenaanbod.

 

SharePoint voor informatieadviseurs

SharePoint is een platform voor effectief samenwerken, kennisdelen, het stroomlijnen van werkprocessen en het beheer van verschillende soorten content. We bereiden een team van 12 informatieadviseurs voor op hun rol bij het optimaliseren van het gebruik van SharePoint.

Wij helpen o.a.:

Gemeente Den Haag.jpg

 

Zaakgericht Werken en transitie van DIV naar Informatiedienstverlening

Wij brachten een team van 12 Informatiebeheerders uit 3 verschillende organisaties op een hoger competentieniveau en bereidden hen voor op nieuwe functies met nieuwe eisen. De opleiding bestond uit zowel de vakinhoud (Zaakgericht Werken, digitalisering) als communicatie (klantgerichtheid).

Wij helpen o.a.:

Dienst Dommelvallei.jpg

 

Content Curation

Binnen de provincie Zuid-Holland is er behoefte om de informatiespecialisten voor te bereiden op hun rol in de digitale informatiehuishouding. Ook is er steeds meer behoefte om interne informatie toegankelijk te maken voor de medewerkers en informatie op efficiënte wijze te delen. 

Wij helpen o.a.:

Provincie Zuid Holland.jpg

 

Ontwikkeling DIV-team naar nieuwe rol in digitale informatiehuishouding

Opleidingstraject van 2,5 jaar waarin de medewerkers van het team DIV, op diverse niveaus, zijn voorbereid op hun nieuwe rollen binnen de digitale organisatie. Met onder andere Zaakgericht Werken, informatiebehoefte, adviesvaardigheden, klantgerichtheid, Business Case Management en auditing.

Wij helpen o.a.:

Gemeente Tilburg.jpg

 

KBenP kan u leveren:

  • workshops
  • trainingen en cursussen
  • in-company opleidingen
  • bij- en nascholing
Theo Verbeij.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Theo Verbeij

06 - 43 36 34 00
theo.verbeij@goopleidingen.nl

Na het invullen van uw e-mailadres kunt het artikel 'Hoe moeten we Zaakgericht Werken inzetten'  downloaden. Dit artikel geeft een goed beeld van een in-company training Zaakgericht Werken.