Op 13 februari 2020 organiseerde KBenP Zaakgericht Werken (ZGW) haar jaarlijkse LIVE! event in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Dit was opnieuw een succes. Tijdens deze dag konden de ruim 300 bezoekers een groot aantal systemen die actief op de overheidsmarkt zijn, live in actie zien.

De leveranciers organiseerden gevarieerde demosessies en boden bezoekers de gelegenheid om zelf achter de knoppen te staan. De dag leverde inspirerende gesprekken en waardevolle ontmoetingen op. Dit jaar waren er naast zaaksystemen VTH-leveranciers, integratiespecialisten, Search-oplossingen, documentcreatie-leveranciers, RIS/BIS-leveranciers, Robotisering- én Common Ground-initiatieven aanwezig op het event. Drijvende kracht en managing partner KBenP ZGW, Sven Blom: ‘Inmiddels is het evenement breder dan alleen Zaakgericht Werken, dat helpt uiteraard mee aan het succes.’ KBenP kijkt terug op een bijzonder geslaagde dag, waarin ze met veel plezier zowel bekenden als vele nieuwkomers mocht ontvangen.

Al aan het uitkijken naar de volgende editie? Houd https://systemeninbeeld.nl in de gaten voor informatie over LIVE!2021.