Projecten met resultaatverplichting voor een fixed price

KBenP neemt ook projecten aan. Met een duidelijke resultaatverplichting. Van de ontwikkeling van een visie, tot de begeleiding van een Europese aanbesteding of de realisatie van een oplossing. Dit alles kan ook op basis van fixed price!

 

Oplossingen op maat

Helder, concreet, vanuit afspraak is afspraak: zo werkt KBenP aan oplossingen voor uw organisatie.

 

Specialisten voor uw project

KBenP geeft niet alleen advies, maar zorgt ook voor de succesvolle realisatie van uw project. We beschikken over projectleiders, inhoudelijke specialisten en ontwikkelaars die graag hun expertise inbrengen in uw project. Zo realiseren we uw gehele project, van eerste ideeënvorming tot en met de realisatie van een ingericht, fijn werkend systeem.

 

Ook: onderhoud, hosting en outsourcing

Wij leveren onderhoudscontracten (Service Level Agreemenst - SLA's) waarmee we 24/7 tot uw beschikking staan. Zo bent u verzekerd van werkende softwaresystemen, geüpdate en veilige systemen en krijgt u doorlopend support en ondersteuning.

Wij leveren hostingdiensten die variëren van het hosten van high-traffic websites tot volledige maatwerkoplossingen op basis van Google, Linux of Microsoft. 

Wij kunnen overigens ook een team voor u inrichten in zowel Nederland als in onze eigen vestiging in India. De programmeurs zijn bij ons in dienst. Wij trainen onze collega’s in technische kennis en vaardigheden zodat hun kennis up-to-date is en zij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. De collega’s in India geven wij ook kennis van de Nederlandse cultuur. Zodat zij begrijpen wat voor u belangrijk is. U kunt rechtstreeks met hen communiceren als dat nodig is, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Skype. Hun werktijden zijn daarvoor aangepast aan de Nederlandse kantoortijden.

Wij helpen onder andere:

Rijkswaterstaat_logo.png          Ahold_logo.png            rodekruis.png

KBenP kan u leveren op basis van resultaatverplichting:

  • Adviesprojecten
  • Inrichting van systemen
  • Maatwerk software oplossingen
  • SLA’s en hosting
  •  In-company trainingen of opleidingen

 

Thomas Baak.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Thomas Baak

06 - 14 92 14 89
thomas.baak@kbenp.nl