KBenP is voortvarend het nieuwe jaar gestart met een Enterprise Search project bij haar nieuwe klant Deltares. Als onderdeel van de digitale transformatie die Deltares doormaakt, implementeert KBenP een op Elasticsearch gebaseerde zoekoplossing waarbij informatie vanuit een enkele interface eenvoudig kan worden gezocht én gevonden. We kijken uit naar een succesvol project en partnerschap!

Deltares is een onafhankelijk toegepast kennisinstituut op het gebied van water en ondergrond. Wereldwijd werkt deze organisatie aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij. De organisatie richt zich voornamelijk op delta’s, kustregio’s en riviergebieden. Omdat het beheer van deze dichtbevolkte en kwetsbare gebieden complex is, werkt Deltares nauw samen met overheden, ondernemingen, kennisinstellingen en universiteiten in binnen- en buitenland. Het motto van Deltares is ‘Enabling Delta Life’. KBenP is dan ook trots Deltares als klant te mogen verwelkomen.

Wilt u ook weten wat Enterprise Search voor uw organisatie kan betekenen? Lees hier wat KBenP voor u kan betekenen of neem contact op met Marcel Aldewereld via marcel.aldewereld@kbenp.nl of 06-51867667.