Azure, Power BI, Office 365, SharePoint

KBenP is sinds 2000 zeer goed bekend met de producten van Microsoft. Vanaf 2003 is KBenP actief met de inrichting van SharePoint oplossingen, zowel in de profit- als de non-profit sector. Sindsdien heeft KBenP haar kennis en ervaring uitgebreid naar SharePoint 2007, 2010 en 2013. Daarnaast richten we SharePoint Search in en maken we gebruik van Power BI. Voor veel van onze klanten richten we Azure-omgevingen in. Met name ons Business Intelligence- en Data Analytics-team werkt veel met de mogelijkheden die het Azure cloud platform biedt voor het bouwen van schaalbare en toekomstvaste data-analyse-omgevingen. Graag vertellen wij u over onze expertise.

 

Samenwerkingsplatform: Collaboration

Office 365 van Microsoft biedt u - mits goed ingericht - een uitstekend samenwerkingsplatform. Die inrichting, zowel functioneel als inhoudelijk, verzorgen wij graag voor u.

 

WorkPoint voor SharePoint

Voor SharePoint is er de intelligente en gebruiksvriendelijke plugin WorkPoint voor de Microsoft Office-/Office 365-suite. Met WorkPoint verdwijnt een groot deel van de complexiteit van SharePoint waar organisaties vaak tegenaan lopen.

WorkPoint voegt een proceslaag toe aan SharePoint Online. Hiermee is het gemakkelijk met 'modules' oplossingen te realiseren voor veelgebruikte processen zoals correspondentie- en relatiebeheer, projectmanagement, dossiermanagement en contractenbeheer. 

 

Efficiënter werken

WorkPoint structureert data- en documentverzamelingen van SharePoint Online. Voor eindgebruikers is het daardoor gemakkelijk om – door middel van een sjabloongenerator – informatie bij elkaar te brengen en te vinden. Dit kan vanuit elk Office-programma; het is niet nodig steeds tussen verschillende programma’s te schakelen. Hierdoor werken medewerkers efficiënter.

Voor managers maakt WorkPoint het makkelijk om lijsten aan te leggen over de voortgang van projecten en om daaraan processen te koppelen. Dit geeft beter en sneller inzicht in hoe de voortgang van een project verloopt.

 

WorkPoint ExPress

WorkPoint Express is een plugin voor Outlook, Word, Excel en PowerPoint die gebruikers direct toegang biedt tot informatie in SharePoint (Online). Ze kunnen bijvoorbeeld hun e-mail(bijlagen) archiveren, documenten zoeken en bewerken, documenteigenschappen aanpassen of mappenstructuren maken en verplaatsen. WorkPoint Express transformeert uw Office-toepassingen tot een volwaardige SharePoint gebruikersinterface.

WorkPoint Express is zowel in te zetten in een standaard SharePoint (Online) omgeving als in een SharePoint Online omgeving met WorkPoint. In combinatie met WorkPoint biedt WorkPoint Express een aantal extra functies om productiever en slimmer te werken vanuit Microsoft Office-toepassingen waardoor optimale efficiëntie uit SharePoint gehaald wordt.

 

Makkelijk wijzigen

Vaak blijkt voorafgaand aan of tijdens de implementatie van SharePoint dat er bouwstenen ontbreken of dat deze niet of onvoldoende geavanceerd aanwezig zijn. Ze moeten worden gemaakt of gekocht in de SharePoint Store. WorkPoint heeft veel van deze bouwstenen al en dat maakt het gemakkelijk de gewenste wijzigingen snel en zonder veel moeite door te voeren. Dit scheelt veel tijd.

WorkPoint is een goede oplossing voor elke organisatie die zich wil focussen op haar kernactiviteiten zonder veel aandacht te besteden aan risicomanagement van de implementatie, beheer en de installatie van updates.

 

Microsoft-Logo-PNG (002).pngWorkPoint.png

 

Advies

Office 365 en SharePoint zijn solide en uitgebreide platformen om uw organisatie slimmer te laten samenwerken en communiceren. Maar er valt zo veel te kiezen! Onze business consultants helpen u bij het bepalen van uw visie en de daaruit volgende implementatie planning.

Wij helpen o.a.:

Logo_Ministerie_SZW.svg.png             Agrifirm.png               DUNEA-logo-RGB-72dpi.jpg

 

 

Adoptie en Governance

U wilt dat uw investeringen in SharePoint en Office 365 een maximale waarde genereren voor uw medewerkers en stakeholders. Onze experts op het gebied van adoptie, informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy zorgen ervoor dat uw organisatie kan presteren en conformeren.

Wij helpen o.a.:

havenbedrijf Rotterdam_logo.jpg            RET_logo.png              CZ-logo.jpg

Implementatie

U wilt uw bedrijfsprocessen snel, flexibel en kosten-efficiënt implementeren. Onze 'klaar-voor-gebruik' oplossingen bouwen voort op best practices en groeien mee met de mogelijkheden van Microsofts SharePoint / Office 365 platformen. Onze consultants en ontwikkelaars leveren u een oplossing 'op uw maat'.

Wij helpen o.a.:

     ProRail.png                             logo Cooperatie VGZ_300x300.jpg                       Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden.jpg

 

 

Analyse en Rapportages

U wilt tijdig knelpunten identificeren en kansen grijpen. Dat vraagt om de analyse en het visualiseren van uw informatie. Onze Business Intelligence experts helpen u met Power BI aan de juiste inzichten.

Wij helpen o.a.:

      Provincie Zuid Holland.jpg                     Rijkswaterstaat_logo.png           logo_VU.png

 

Prashant Bindesrisingh.jpg
Meer weten over WorkPoint?

Neem contact op met
Prashant Bindesrisingh

06 - 55 73 66 65
prashant.bindesrisingh@kbenp.nl

Maikel Sheoratan.jpg
Meer weten over SharePoint?

Neem contact op met
Maikel Sheoratan

06 - 29 02 13 31
maikel.sheoratan@fairpoint.coop