Specialistische professionals

KBenP kan uw organisatie helpen door kundige en gedreven adviseurs in te zetten. Onze specialisten zijn onder meer Informatie Managers, Data Analisten, BI-, Search- en IT-professionals en Informatieprofessionals.

 

Actueel kennisniveau

KBenP is al bijna 2 decennia actief in het informatievakgebied. Onze professionals dragen deze ervaring mee en blijven actueel opgeleid via onze eigen GO Opleidingen.

 

Inzet van Informatiemanagement professionals

Wij ondersteunen dagelijks tientallen opdrachtgevers op het gebied van informatiemanagement en begeleiden hen bij de transitie die het vakgebied doormaakt.

Wij helpen o.a.:

 

 

 

 

 

Inzet van Enterprise Search professionals

U kunt bij ons terecht voor uw Search vragen met betrekking tot beheer en inrichting. Onze Search Adviseurs verzorgen onafhankelijk advies, de implementatie en het functioneel beheer van uw Search oplossingen. 

Wij helpen o.a.:

POST NL logo.png            Brabant water.png           IKEA.png

Business Intelligence en Data Analytics professionals

Steeds meer organisaties realiseren zich het belang van data (analyse) als hulpmiddel voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. KBenP zet professionals in die ervaring hebben in de volgende rollen: (technische) projectleider, Scrummaster, Architect, (Big) Data Analist, Data Scientist, Datawarehouse-/DWH-/ETL-ontwikkelaar, Data Jager. Wij werken vraaggestuurd, waarbij het businessdoel leidend is voor de onderliggende keuzes in applicatie, data en infrastructuur.

Wij helpen o.a.:

 

FM Haaglanden.png        Vervoerregio Amsterdam.png           Provincie Zuid Holland.jpg

 

Inzet van Software Developers

Onze software developers helpen u met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Denk aan complexe websites, webshops, mobile apps of complexe implementaties. Onze experts kennen diverse programmeertalen zoals PHP, C# .NET, Java en HTML/CSS. We hebben eigen specialisten, werkend in Google, Microsoft- en Linux-omgevingen.  

Wij helpen o.a.:

                         

 

 

KBenP kan u leveren:

  • Adviseurs
  • Informatieprofessionals
  • Data-analisten
  • BI-specialisten
  • Search-professionals
  • Beveiligingsexperts
  • Programmeurs

 

 

Ernst Schoneveld.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Ernst Schoneveld

06 - 29 30 84 22

ernst.schoneveld@kbenp.nl

Femke de Waard.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Femke de Waard

06 - 43 36 34 48

femke.dewaard@kbenp.nl

Vacatures voor informatieprofessionals