Zoek en vinden van informatie met enterprise search

Wilt u eenvoudiger kunnen zoeken en snel kunnen vinden? Zoeken in meerdere bronnen tegelijk, content op een slimme manier voorzien van metadata en weergeven in de zoekresultatenpagina: dat kan allemaal met de juiste zoekoplossing.

Hebben uw medewerkers moeite met het terugvinden van documenten? Met een Enterprise Search oplossing kunnen ze in één keer zoeken in verschillende bronnen tegelijk (e-mail, CMS, SAP, DMS, primaire applicaties). Bespaar kostbare tijd en werk altijd met de meest relevante informatie!

Efficiency, effectiviteit en flexibiliteit met KBenP Search

KBenP realiseert voor u 'best of breed'-oplossingen op basis van ElasticsearchGoogleLucidworks Fusion en/of Solr. Wij bieden oplossingen voor call deflection, customer self-service, e-commerce, e-tail, knowledge search et cetera. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen. De toegevoegde waarde voor uw business staat daarbij centraal.

Uw verbeterde zoekresultaten maken uw organisatie scherper en competitiever. Een goede zoekoplossing ondersteunt uw klanten, ketenpartners en medewerkers op intuïtieve wijze. Zoeken wordt vinden!

Ontdek de mogelijkheden van onze zoekoplossingen

Meer weten over de mogelijkheden van onze zoekoplossingen voor uw organisatie? Neem contact op met Marcel Aldewereld via 06 - 51 86 76 67 of stuur een e-mail naar marcel.aldewereld@kbenp.nl.

Lees hieronder meer over onze gestandaardiseerde zoekoplossingen Dataloket en Confind:

 

Dataloket

Zijn documenten lastig terug te vinden in het intranet? Heeft uw organisatie of business unit een overload aan informatieproducten, datasets, dashboards en rapportages en wilt u die beter vindbaar maken voor uw medewerkers? Het Dataloket is dé oplossing om diverse losse data (as)sets en vaste databronnen binnen één dataplatform te combineren, te presenteren, te monitoren en te delen. Deze gemakkelijk bruikbare interface is gebouwd op Elasticsearch en geeft uw medewerkers gemakkelijk toegang tot informatie vanuit verschillende bronnen. 

 

Confind

Een ander goed voorbeeld van een door KBenP ontwikkelde zoekoplossing is Confind. 
Confind is een Enterprise Search oplossing die gericht is op omgevingen met een hoog beveiligingsniveau. Het maakt Elastic Enterprise Search nog meer compleet met aanvullende functies op het gebied van beveiliging. 
 
De oplossing ondersteunt dynamische Active Directory integratie en maakt het mogelijk om Authenticatie en Autorisatie te scheiden. Daarnaast kunnen er meerdere Authenticatie- en Autorisatiesystemen tegelijk gebruikt worden. Op het niveau van data wordt de volledige index versleuteld en vindt toegang tot de data uitsluitend plaats via beveiligde verbindingen. De oplossing kan zowel in de Cloud als On-Premise gedraaid worden. 
 
Confind biedt de laatste search functionaliteit zonder concessies te doen op het gebied van security en beveiliging. Zo biedt u uw medewerkers optimaal gebruikersgemak maar u verliest geen compliancy.

Enterprise Search

Eenvoudiger kunnen zoeken en snel kunnen vinden. Zoeken in meerdere bronnen tegelijk, content op een slimme manier voorzien van metadata en weergeven in de zoekresultatenpagina. Het kan allemaal met de juiste Search oplossing. Wij helpen u op basis van de gewenste functionaliteit de beste keuze te maken.

Wij helpen o.a.:

 

Consultancy activiteiten

KBenP verleent ondersteuning voor het beter inrichten van de Search functionaliteit van organisaties en bedrijven. Wij hebben kennis van en ervaring met meerdere Search platformen. We zijn dus niet gebonden aan één bepaalde Search oplossing. 

Wij helpen o.a.:

Data- en documentmigratie

Wij migreren content vanuit en naar alle bekende ECM- en WCM-systemen, daarbij de content analyserend en zo de ‘waarde’ van elk document vaststellend  (denk hierbij aan ontdubbelen en verouderde content verwijderen). We doen dat tegen een vaste prijs en altijd binnen de opgegeven tijd.

Wij helpen o.a.:

 

Content classificatie

Wij faciliteren analyse van de huidige fileshares en gecontroleerde en geautomatiseerde migratie op basis selectie- en verrijkingsregels.

Wij helpen o.a.:


 

profiel-Marcel.png
Meer weten?

Neem contact op met
Marcel Aldewereld

06 – 51 86 76 67
marcel.aldewereld@kbenp.nl

Na het invullen van uw e-mailadres kunt u de Whitepaper Search KBenP downloaden.