Efficiënt zoeken en vinden van informatie met enterprise search

Wilt u eenvoudiger kunnen zoeken in uw documenten en snel kunnen vinden? Zoeken in meerdere bronnen tegelijk, content op een slimme manier voorzien van metadata en weergeven in de zoekresultatenpagina: dat kan allemaal met de Enterprise Search juiste zoekoplossing.

Met een Enterprise Search oplossing kunt u in één keer zoeken in verschillende bronnen tegelijk (e-mail, CMS, SAP, DMS, primaire applicaties). Bespaar kostbare tijd en werk altijd met de meest relevante informatie!

Advies voor Enterprise Search

KBenP verleent ondersteuning voor het beter inrichten van de Search functionaliteit van organisaties en bedrijven. Wij hebben kennis van en ervaring met meerdere Search platformen. We zijn dus niet gebonden aan één bepaalde Search oplossing. 

Data- en documentmigratie en content classificatie

KBenP migreert content vanuit en naar alle bekende ECM- en WCM-systemen. Daarbij analyseren wij de content en stellen zo de ‘waarde’ van elk document vast (denk hierbij aan het ontdubbelen en verwijderenvan verouderde content). Wij faciliteren de analyse van de huidige fileshares en gecontroleerde en geautomatiseerde migratie op basis van selectie- en verrijkingsregels. Dit doen we tegen een vaste prijs en altijd binnen de opgegeven tijd.

Efficiency, effectiviteit en flexibiliteit met KBenP Search

KBenP realiseert voor u 'best of breed'-oplossingen op basis van ElasticsearchGoogleLucidworks Fusion en/of Solr. Wij bieden oplossingen voor call deflection, customer self-service, e-commerce, e-tail, knowledge search et cetera. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen. De toegevoegde waarde voor uw business staat daarbij centraal.

Uw verbeterde zoekresultaten maken uw organisatie scherper en competitiever. Een goede zoekoplossing ondersteunt uw klanten, ketenpartners en medewerkers op intuïtieve wijze. Zoeken wordt vinden!

Ontdek de mogelijkheden van onze zoekoplossingen

Meer weten over de mogelijkheden van onze zoekoplossingen voor uw organisatie? Neem contact op met Marcel Aldewereld via 06 - 51 86 76 67 of stuur een e-mail naar marcel.aldewereld@kbenp.nl.

Lees hieronder meer over onze gestandaardiseerde zoekoplossingen Dataloket en Confind:

 

Dataloket

Zijn documenten lastig terug te vinden in het intranet? Heeft uw organisatie of business unit een overload aan informatieproducten, datasets, dashboards en rapportages en wilt u die beter vindbaar maken voor uw medewerkers? Het Dataloket is dé oplossing om diverse losse data (as)sets en vaste databronnen binnen één dataplatform te combineren, te presenteren, te monitoren en te delen. Deze gemakkelijk bruikbare interface is gebouwd op Elasticsearch en geeft uw medewerkers gemakkelijk toegang tot informatie vanuit verschillende bronnen. 

LEES MEER OVER HET DATALOKET

Confind

Een ander goed voorbeeld van een door KBenP ontwikkelde zoekoplossing is Confind
Confind is een Enterprise Search oplossing die gericht is op omgevingen met een hoog beveiligingsniveau. Het maakt Elastic Enterprise Search nog meer compleet met aanvullende functies op het gebied van beveiliging. 
 
De oplossing ondersteunt dynamische Active Directory integratie en maakt het mogelijk om Authenticatie en Autorisatie te scheiden. Daarnaast kunnen er meerdere Authenticatie- en Autorisatiesystemen tegelijk gebruikt worden. Op het niveau van data wordt de volledige index versleuteld en vindt toegang tot de data uitsluitend plaats via beveiligde verbindingen. De oplossing kan zowel in de Cloud als On-Premise gedraaid worden. 
 
Confind biedt de laatste search functionaliteit zonder concessies te doen op het gebied van security en beveiliging. Zo biedt u uw medewerkers optimaal gebruikersgemak maar u verliest geen compliancy.

LEES MEER OVER CONFIND

profiel-Marcel.png
Meer weten?

Neem contact op met
Marcel Aldewereld

06 – 51 86 76 67

Marcel.Aldewereld@KBenP.nl

Na het invullen van uw e-mailadres kunt u de Whitepaper Search KBenP downloaden.