Apache Solr, Lucidworks Fusion

Lucidworks Fusion is het Search en Analytics platform dat hoge waarde toevoegt aan huidige en volgende generatie Big Data toepassingen. Lucidworks bouwt voort op het Open Source Apache Solr platform. Solr is wereldwijd een van de meest gebruikte Enterprise Search oplossingen. Wij kunnen deze prima oplossing - op basis van Open Source - voor u implementeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Web search, Enterprise Search in de Cloud

Bijna alle hulpmiddelen die we persoonlijk gebruiken zijn gebaseerd op Search toepassingen. Van routeplanners tot aanbevelingen voor welke nieuwe muziek of series we misschien interessant vinden. We helpen u graag om applicaties op basis van Big Data in te richten voor uw bedrijf.

Een aantal concrete voorbeelden van toepassingen van Big Data waarbij gebruik kan worden gemaakt van Solr / Fusion zijn:

  • een webwinkel met daarin uw assortiment aan producten of diensten, plus relevante aanbevelingen aan uw bezoekers op basis van hun locatie, eerdere aankopen en het koopgedrag van vergelijkbare klanten;
  • een app voor het optimaal inzetten van personeel in de publieke ruimte, waarbij meldingen over actuele evenementen en weer/verkeer omstandigheden worden gekoppeld aan de locatie van personeel ten opzichte van uit te voeren taken;
  • een portaal waarop alle relevante klantinformatie bijeen wordt gebracht voor uw medewerkers, zodat zowel aan de klant verbonden documenten uit meerdere opslaglocaties als gestructureerde informatie uit het klantvolgsysteem in één prettig toegankelijke gebruikersinterface beschikbaar zijn.

Solr_Logo_on_white.png                         Lucidwords.png

Marcel-Aldewereld-480x480.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Marcel Aldewereld

06 - 51 86 76 67
marcel.aldewereld@kbenp.nl