Ben je beschikbaar voor interim opdrachten op het gebied van informatiemanagement, Business Intelligence, software ontwikkeling of User Experience? Meld je aan op onze inhuurmarktplaats Opdracht Overheid of Opdracht Informatiemanagement! Via onze marktplaats kan je zelf in de gaten houden welke inhuuropdrachten vanuit de overheid of opdrachtgevers naar ons worden verstuurd, en kunnen wij jou proactief benaderen voor nieuwe opdrachten. 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Aan de hand van je gegevens en CV matchen wij jouw profiel met onze openstaande opdrachten. Een recruiter neemt contact met je op na aanmelding op Opdracht Overheid of Opdracht Informatiemanagement. Bij inschrijving op een opdracht, ondersteunen wij jou bij het opmaken en indienen van het gevraagde CV, motivatiebrief en een eventueel Europees Uniform Aanbestedingsdocument. Daarnaast bereiden wij gezamenlijk het gesprek met jouw potentiële opdrachtgever voor. Wij hebben naast een groot netwerk en jarenlange ervaring met opdrachten binnen het overheidsdomein, ook verschillende ondersteunende formats (CV, motivatiebrief, presentatie en gesprekstraining) beschikbaar om jou de grootste kans te geven om de opdracht te verwerven!

Kunnen wij je niet meteen helpen aan een opdracht, dan wordt je meegenomen in de toekomst als er relevante opdrachten beschikbaar komen. Wij tippen jou proactief over opdrachten bij gemeentes, provincies, waterschappen, hoogheemraadschappen en ministeries.

Voor meer over onze werkwijze en van toepassing zijnde voorwaarden, zie ook onze Hoe Werkt Het-pagina.

 

Opdracht Overheid en Opdracht Informatiemanagement zijn een product van KBenP

Opdracht Overheid en Opdrachtinformatiemanagement zijn een initiatief van KBenP dat speciaal is ontwikkeld voor freelancers. Wij helpen jou graag bij het vinden van een volgende interim opdracht, en zetten daarvoor graag onze kennis, kunde en netwerk in!
 

Direct inschrijven?

Dat kan! Ga hiervoor naar ons inschrijfformulier bij Opdracht Overheid of Opdracht Informatiemanagement.

Ernst Schoneveld.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Ernst Schoneveld

06 - 29 30 84 22

ernst.schoneveld@kbenp.nl

Jan foto website.PNG
Meer weten over onze inhuurmarktplaats Opdracht Overheid?

Neem contact op met
Jan de Vries

06 - 36 51 04 90

jan.devries@kbenp.nl

Ferdi Mac Gillavry.jpg
Meer weten over Opdracht Informatiemanagement

Neem contact op met
Ferdi Mac Gillavry

06 - 43 36 34 34

 

ferdi.macgillavry@kbenp.nl