Wil jij werken in het vakgebied informatiemanagement én een verschil maken voor jonge IT’ers uit West-Afrika? Dat kan bij KBenP Informatieprofessionals in samenwerking met Climbing The Right Tree! 

Start je bij KBenP Informatieprofessionals als recordmanager, adviseur informatievoorziening of met een traineeship informatiemanagement? Dan zorgen wij ervoor dat er een young professional in Ghana kan starten met een traject van Climbing the Right Tree. Tijdens de bootcamp van 3 á 4 maanden krijgen zij de mogelijkheid om zich te specialiseren in softwareontwikkeling, data science, netwerk engineering of cybersecurity. Ook krijgen ze training in persoonlijke ontwikkeling, soft skills en loopbaancoaching. Daarmee kunnen zij een mooie start op de arbeidsmarkt maken en jij natuurlijk een geweldige start bij KBenP Informatieprofessionals.

Er zijn mogelijkheden om samen kennis te maken, ambities uit te wisselen, ervaringen en kennis te delen en elkaars progressie te volgen. Wanneer jij hier of jouw counterpart in Afrika mijlpalen behaald vieren we dat met elkaar!

Interesse in dit traject en benieuwd wat de functies bij KBenP inhouden? Neem dan gelijk kennis van onderstaande functies:
Recordmanager
Adviseur Informatievoorziening
Traineeship Informatiemanagement

Kom je er niet uit of wil je weten wat er bij jou past?
Neem contact op met een van onze adviseurs:
Ferdi Mac Gillavry 06 - 43 36 34 34 of Ferdi.MacGillavry@kbenp.nl
Naomi Fecunda 06 – 43 36 34 26 of Naomi.Fecunda@kbenp.nl