Software development

Smartshore Ability (partner van KBenP) ontwerpt, ontwikkelt en beheert maatwerksoftware voor u. Vanuit ons kantoor in Utrecht opereren we als een full service-groep, in één kantoor, met drie onderdelen die elk hun eigen specialiteit hebben:

  • UX Design
  • Development
  • Beheer

Dit zorgt ervoor dat we op elk onderdeel uitblinken terwijl we tegelijkertijd nauw met elkaar samenwerken. Dit stelt ons ook in staat om volledige IT-projecten op te leveren: van UX-design tot agile development, van realisatie tot en met beheer.

 

Development teams

Daarnaast levert Smartshore Ability ook volledige teams. We kunnen development teams leveren die u volledig zelf kunt aansturen maar we kunnen ook alle onderliggende teamrollen los leveren. Denk aan projectmanagers, scrum masters, UX-designers, frontend developers, backend developers en consultants. Dit doen we in een internationale omgeving met medewerkers in Nederland, India en Canada.

 

Complexe IT-projecten en meer 

Met ruim 50 designers, developers, project managers, scrum masters, consultants en beheerders werken we graag aan uw producten en diensten. Of dat nou complexe IT-projecten, high performance-operaties, innovatieve oplossingen, continue verbeteringen zijn, of als het gaat om gewoon agile software development, wij gaan graag voor u aan de slag!

 

Mobiele applicaties

Wij ontwikkelen native en webbased mobiele applicaties. We zijn gespecialiseerd in iOS, Android Java, HTML5 en Titanium. Onze ontwikkelaars kunnen elke app bouwen die u bedenkt. 

Wij helpen o.a. :


voicebooking_.png    Wij-steunen-rode-kruis-logo2.jpg           beijer.png

 

 

Technisch ontwerp

Wij ontwerpen de techniek achter uw idee. Omdat we zeer ervaren in softwareontwikkeling zijn, weten we welke oplossing het beste bij u past. Daarbij kijken we hoe de techniek snelheid, uitbreidbaarheid, veiligheid en de kosten beïnvloedt. Werkt u al met een andere ontwikkelaar? Ook dan kunnen wij u adviseren.

Wij helpen o.a. :

Magento e-commerce

Magento webshops bouwen is een van onze specialistaties. Of het nu gaat om een eenvoudige webwinkel, of een complexe internationale webshop die koppelingen met distributie- en voorraadsystemen heeft.

Wij helpen o.a. :

 

 

Webapplicaties

Wij realiseren complexe webapplicaties. Dit zijn onder meer (web)apps, high-traffic websites, webshops, betaalsystemen en backend systemen. U kunt altijd bij ons terecht voor maatwerk oplossingen.

Wij helpen o.a. :

icon Cogsicon-cogs.svg

Onze programmeertalen:

  • AppScript
  • C#
  • HTML
  • Java
  • PHP
  • .NET
Jelke Schippers.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Jelke Schippers

030 - 320 09 21
jelke@smartshore.nl