PLTFRM, hét platform voor IT Managed Services en ICT-dienstverlener KBenP gaan een samenwerking aan.

De samenwerking stelt organisaties in staat best in class diensten op het gebied Enterprise Search, Business Intelligence, Data Analytics, Software Development en Google Cloud af te nemen via PLTFRM en waar mogelijk te combineren met aanverwante diensten om tot een zo goed mogelijk en passend ICT-ecosysteem te komen.

Digitale transformatie is dé trend van nu. Deze transformatie is een continu proces. Door nieuwe technologieën en functionaliteiten zijn steeds betere werkwijzen mogelijk. Organisaties zijn continu bezig hun professionele werkomgeving en hulpmiddelen verder te ontwikkelen.

De ambitie van KBenP is om in deze ontwikkelingen een prominente rol te spelen. Met PLTFRM hebben we een partner gevonden met een filosofie over samenwerken. We kijken ernaar uit om samen met PLTFRM en haar partners impact te maken met hoge kwaliteit innovatieve ICT-ecosystemen.

Over PLTFRM

PLTFRM is opgericht om succesvolle samenwerkingen tussen gelijkgestemde klanten en dienstverleners te realiseren. PLTFRM regisseert onafhankelijk de samenwerking en garandeert het lange termijn succes. Met deze werkwijze realiseren ze balans waarin alle betrokken partijen floreren. Dat noemen ze het democratiseren van IT managed services.

Bij PLTFRM geloven we dat succesvolle IT-diensten voor iedere organisatie bereikbaar moeten zijn. Helaas zien we nog steeds te veel IT-projecten falen. De kosten zijn niet onder controle, de klant-leverancier relatie leidt tot frustratie en projectresultaten voldoen niet aan de verwachtingen. Dit heeft ons aangezet tot het ontwikkelen van een nieuwe frisse aanpak waarbij verwachtingen, communicatie en waarde succesvol bestuurd worden.

PLTFRM ontsluit een netwerk van IT-dienstverleners die excelleren in een vakgebied of specialisme. PLTFRM inventariseert jouw IT-vraagstuk en selecteert samen met jou één of meerdere geschikte specialistische dienstverleners die in samenwerking de oplossing realiseren. Met deze dienstverleners vormen we jouw unieke IT-ecosysteem, dynamisch gecontracteerd, met voor ieder onderdeel de beste specialist.

PLTFRM regisseert jouw ecosysteem. Daardoor komen alle partijen de afspraken na en blijft de samenwerking succesvol. Via regie portaal MyPLTFRM worden communicatie, feitelijke succes criteria en servicemanagement gefaciliteerd. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en ben jij verzekerd van succesvolle IT Managed Services.