In het domein van lokale overheden en overheidsinstanties, doet KBenP Digitale Overheid onderzoek naar de vraag die er heerst naar extra capaciteit aan functioneel beheerders. Vanuit het perspectief dat u bij uw organisatie heeft, komen wij er graag achter of u die behoefte wel of niet herkent.

Ook gaan we graag met u in gesprek in welke vorm u ondersteuning zou kunnen gebruiken: Wat voor competenties, senioriteit en functieprofiel ziet u graag bij een externe functioneel beheerder?

Over het onderzoek

KBenP Digitale Overheid slaat met verschillende gemeenten en overheidsinstanties de handen ineen, om te onderzoeken welke behoeften er heersen op het gebied van functioneel beheer. Zo wordt er onderzocht of gemeenten behoefte hebben aan extra capaciteit aan functioneel applicatiebeheer en of KBenP Digitale Overheid aan die vraag zou kunnen voldoen. We zijn benieuwd naar uw mening over deze mogelijke stap en we horen graag op basis van welke onderbouwing u aan die mening komt.

U kent KBenP Digitale Overheid, voorheen Zaakgericht Werken, als een organisatie die u kan ondersteunen op het gebied van informatiemanagement, aanbestedingen, architectuur, ICT en zaaksystemen. Momenteel verkennen wij mogelijkheden waarop wij overheden nog beter zouden kunnen ondersteunen. Denkt u graag met ons mee? Of gaat u graag met ons in gesprek om te verkennen hoe wij u, uw organisatie of organisaties zoals de uwe nog beter van dienst kunnen zijn? Meld u zich dan graag aan!

AANMElDEN

KBenP Digitale Overheid helpt lokale overheden en overheidsinstanties

Vrijwel elke overheidsorganisatie houdt zich momenteel bezig met Digitaal (Zaakgericht) Werken. Iedere organisatie heeft daarvoor een eigen aanpak en een ander systeem. Nog altijd wordt er naar onze mening te weinig kennis gedeeld. Om inzicht te geven in het gebruik van systemen hebben wij deze website opgezet: een plek waar van verschillende organisaties in Nederland inzichtelijk is welk systeem ze gebruiken. In de loop van de tijd zijn hier steeds meer systemen bij gekomen.

Naast de kaart proberen wij ook zoveel mogelijk nieuwsberichten rondom Zaakgericht Werken en informatiemanagement te verzamelen. Deze berichten zijn terug te vinden op onze nieuwspagina.

KBenP Digitale Overheid bestaat uit een team van adviseurs met kennis van informatiemanagement, architectuur en ICT, dienstverlening, KCC, aanbestedingen, communicatie, veranderkunde en DIV. Zelf schrijven wij in blogs ook geregeld over wat wij meemaken tijdens onze opdrachten of nieuwe trends die wij voorzien.

Wilt u uw behoeften op het gebied van functioneel beheer bespreken met KBenP Digitale Overheid?

We gaan graag met u in gesprek over de manier waarop het functioneel beheer bij uw organisatie is georganiseerd en of u behoefte heeft aan meer capaciteit of andere vormen van ondersteuning. Wilt u met ons meedenken? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem gerust contact op met Sven Blom voor meer informatie via e-mail, telefoon of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Stuur een e-mail Bel Sven Blom

Sven Blom.jpg
Wilt u uw behoeften op het gebied van functioneel beheer bespreken met KBenP Digitale Overheid?

Neem contact op met
Sven Blom