Hoe ziet uw behoefte naar Functioneel Beheer eruit?

Inhoud interview

KBenP Digitale Overheid onderzoekt uw eisen, wensen en voorkeuren omtrent functioneel beheer. Fijn dat u mogelijk tijd beschikbaar stelt om mee te werken aan dit onderzoek, uw input wordt gewaardeerd. Het doel van KBenP Digitale Overheid is hierbij om naar u als (potentiële) klant toe te onderzoeken hoe wij u in de toekomst nog beter kunnen ondersteunen in uw digitale informatiehuishouding. Uw bijdrage wordt daarom zeer gewaardeerd en is voor het onderzoek onmisbaar. Tijdens het interview kunt u vrijuit spreken en kritisch zijn. Des te effectiever kunnen wij inspelen op uw feedback. Het interview duurt niet langer dan 30 minuten.

Waarom is dit voor u interessant?

We krijgen signalen dat de markt voor functioneel beheerders krapper wordt. Het werven van kwalitatieve professionals wanneer uw organisatie daar behoefte aan heeft kan uitdagend zijn. Wij helpen u graag wanneer u daar vraag naar heeft, maar ook wanneer dat niet het geval is. We willen echter wel weten in welke vorm u eventueel behoefte heeft aan meer capaciteit.

Denk hierbij aan contractvormen, de senioriteit van de mensen die wij u kunnen aanbieden, maar ook aan de gewenste competenties, het basale kennisniveau in het vakgebied en de vaardigheden waarover onze mensen moeten beschikken om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Aanmelden voor het interview

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Over KBenP Digitale Overheid

Het uitrollen van Digitaal (Zaakgericht) Werken blijft voor veel organisaties een uitdaging. Het aanbod van zaaksystemen is groot en vaak blijkt de inrichting van Zaakgericht Werken onvoldoende geborgd binnen de organisatie.
KBenP Digitale Overheid heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het selecteren en het implementeren van zaaksystemen. Daarnaast hebben wij vele organisaties geadviseerd op alle aspecten van Zaakgericht Werken. U kunt op ons bouwen!

Lees hier meer over KBenP Digitale Overheid, of neem een kijkje op Systemeninbeeld.nl