Werken bij

Ook onderdeel worden van KBenP? Werken bij KBenP betekent werken in een dynamische organisatie met korte lijnen. Open communicatie zorgt voor een persoonlijke sfeer. Onze verschillende expertises creëren gezamenlijk synergie, waardoor we van elkaar blijven leren en tot de beste resultaten komen. Aan de slag bij onze organisatie? Reageer dan nu op een vacature of stuur ons een open sollicitatie.
 

Vacatures (15)

Projectleider Archiefbewerking

meer informatie
1-4-20 tot 1-3-21 Landelijk 18 uur per week
Als projectleider ben je een communicatieve verbinder, die een optimale samenwerking bereikt met alle interne en externe partijen. Je leidt alle werkzaamheden in goede banen, waardoor de papieren archieven tijdig en binnen het budget in goede, geordende en toegankelijke staat zijn gebracht. Hierdoor…

Teamleider DIV/Postkamer

meer informatie
2 maart Wageningen 36 uur per week
Heb je ervaring in het aansturen van het team DIV en/of de postkamer? Ben je bekend met zowel analoge en digitale archivering en de transitie daarin? Vind je het leuk om mee te denken en processen te verbeteren met het team? Dan is dit een uitdaging voor jou!

Informatiebeheerder bij Rijkswaterstaat

meer informatie
Doorlopende vacature Diverse locaties 24 tot 40 uur per week
Wil jij binnenkort als informatiebeheerder aan de slag bij Rijkswaterstaat in Utrecht, Haarlem, Arnhem, Rotterdam, Den Bosch, Leeuwarden of Maastricht? Op diverse locaties is KBenP in de gelegenheid om communicatieve en proactieve collega's aan te nemen voor het informatiebeheer van Rijkswaterstaat.

DIV-medewerker

meer informatie
Doorlopende vacature Landelijk 32 tot 40 uur per week
Beheren van dossiers, registreren van documenten, bewaartermijnen toekennen, het (digitale) archief voorbereiden voor overdracht en collega's ondersteunen in het correcte gebruik van het DMS; voor diverse opdrachtgevers zijn wij regelmatig in staat om communicatieve en proactieve collega's aan te…

Senior Digital Project Manager

meer informatie
21 okt Utrecht 32 tot 40 uur per week
Ben jij de Senior Digital Project Manager die onze klanten, ons team en onze projecten naar een hoger niveau tilt? Voor ons kantoor in Utrecht zoeken wij iemand die energie van krijgt van het opleveren van projecten binnen tijd en budget!

Digital Project Manager

meer informatie
21 okt Utrecht 32 tot 40 uur per week
Voor ons kantoor in Utrecht zoeken we een Digital Project Manager die klant, team en project verbindt en energie krijgt van het opleveren van een project binnen de tijd en het budget.

Product Owner / Business Analist

meer informatie
24 sep Utrecht 32 tot 40 uur per week
Ben jij de ambitieuze Business Analist die wij voor ons informele team in Utrecht zoeken? Lijkt het je tof om opdrachten voor klanten als Heineken, Rijkswaterstaat en Het Rode Kruis business te genereren en te analyseren? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

(Adviseur) Recordmanager

meer informatie
24 sep Diverse locaties 16 tot 40 uur per week
KBenP Talent ondersteunt bedrijven en organisaties bij het snel en doeltreffend kunnen beschikken over alle noodzakelijke en gewenste informatie, zowel van binnen als van buiten de eigen organisatie. Bij elke vraag zoeken wij de oplossing vanuit de inhoud van het vakgebied. Ben jij een ervaren…

Collectieregistrator

meer informatie
24 sep Diverse locaties 16 tot 40 uur per week
Reekx (onderdeel van KBenP) is gespecialiseerd in het beheer en behoud van erfgoed. Ben jij een expert in het registreren, digitaliseren, ontsluiten, conserveren en/of restaureren van collecties? Stuur dan graag een open sollicitatie en zodra we een passende vacature hebben nemen we zo snel mogelijk…

DevOps Engineer

meer informatie
19 sep Utrecht 32 tot 40 uur per week
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in Utrecht? Heb je altijd al eens het verschil willen maken voor jouw team? Met jouw kennis en expertise kan dat, solliciteer nu als DevOps Engineer.

Lead Developer

meer informatie
19 sep Utrecht 32 tot 40 uur per week
Ben de leergierige Lead Developer die wij voor ons informele team in Utrecht zoeken? Lijkt het je tof om opdrachten voor klanten als Heineken, Rijkswaterstaat en Het Rode Kruis in teamverband te voltooien? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Adviseur Informatiemanagement bij Rijkswaterstaat

meer informatie
17 sep Diverse locaties 32 tot 40 uur per week
Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Rijkswaterstaat heeft diverse aanleg- en onderhoudsprojecten op verschillende locaties, waarvoor KBenP ondersteuning biedt op het…

Recruiter Informatiemanagement

meer informatie
16 sep Voorburg 32 tot 40 uur per week
Ben je een ondernemende recruiter én heb je een eigen netwerk van professionals en opdrachtgevers op het gebied van informatiemanagement? Vind je het een uitdaging om vraag en aanbod goed op elkaar te laten aansluiten? Dan zien wij graag dat je ons team komt versterken!

Talent Traineeship Informatiemanagement

meer informatie
Continu Diverse locaties 40 uur per week
In ons tweejarig traineeship doe je werkervaring op bij grote organisaties, terwijl je een HBO-diploma Recordsmanagement haalt. Jouw adviseur en Talent Manager begeleiden je van begin tot eind, je werkbuddy staat klaar om je vragen te beantwoorden en tijdens onze Talent Sessions kun je sparren met…

Open sollicitatie

meer informatie
1 sep n.t.b. n.t.b.
Zou je graag bij KBenP aan de slag gaan maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Doe een open sollicitatie en wij komen graag in contact met jou!