Alle vacatures

Adviseur Digitale Overheid

In overleg

Landelijk/vanuit huis

18 mrt

HBO+

In het kort

Wil jij werken voor de overheid? Zet jij je graag in voor een goede dienstverlening richting burgers en bedrijven? En ben je op zoek naar een functie met volop vrijheid en ruimte voor jouw ambities? Dit alles is mogelijk bij KBenP Digitale Overheid, een landelijk adviesbureau op het gebied van informatiemanagement en digitaal (zaakgericht) werken. Als adviseur Digitale Overheid lever jij een waardevolle bijdrage aan een moderne en digitale overheid.

KBenP Digitale Overheid

KBenP Digitale Overheid is een landelijk adviesbureau op het gebied van informatiemanagement en digitaal (zaakgericht) werken. Ons team bestaat uit acht gedreven adviseurs, die zich allemaal inzetten voor een moderne digitale publieke sector. Ze zijn doortastend, creatief en krijgen volop vrijheid om zich te ontwikkelen binnen hun interessegebieden. Samen voelen ze zich verantwoordelijk voor het eindresultaat.
 

Jouw rol

Je adviseert vanuit KBenP (semi)publieke overheidsorganisaties door Nederland. Elke organisatie opereert anders, werkt met andere software en heeft een eigen cultuur. Dat maakt jouw rol als adviseur zo uitdagend. Ons einddoel is de overheid helpen met haar digitale transitie. Wij zorgen hierbij voor de juiste middelen (denk hierbij aan aanbestedingen van softwarepakketten) en de juiste mensen (we nemen medewerkers mee in de transitie). Jouw rol kan in elke opdracht anders zijn: je bent afwisselend projectleider, programmamanager, informatiemanager en adviseur.
 

Wat bieden we jou

Wij vinden dat onze mensen het beste tot hun recht komen wanneer hun werkende leven aansluit bij hun persoonlijke wensen. KBenP zal altijd meedenken met de wensen van werknemers. Zo is er veel ruimte om vanuit huis te werken en werken enkele van onze adviseurs (gedeeltelijk) vanuit het buitenland.
 
Je komt terecht in een hecht team, waarbinnen veel oog is voor de persoonlijke groei van alle adviseurs. Bij ons is er zeker geen sprake van ‘uurtje-factuurtje’. Alle collega’s staan voor elkaar klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en elkaar te ondersteunen in de ontwikkeling. Ook doen wij de meeste opdrachten in wisselende duo’s, zodat we volop van elkaar kunnen leren. Wekelijks lunchen we samen in informele sfeer. Je bepaalt je eigen agenda bij KBenP. Tussen vergaderingen door een rondje hardlopen? Geen probleem.
 
Uiteraard bieden we jou ook goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden, een marktconform salaris (inclusief vakantiegeld) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. onkostenvergoeding, pensioenregeling, laptop, telefoon, ov-businesscard en 25 vakantiedagen).
 

Wie zoeken we?*

*Let op: voldoe jij niet aan alle punten, maar word je wel enthousiast van deze functie? Dan nodigen we je zeker uit om te solliciteren!
 
●   HBO+ werk- en denkniveau en relevante werkervaring (medior/senior)
●   Intrinsieke drive om de overheid te verbeteren
●   Initiatiefrijk, vindingrijk, zelfstandig en een tikje eigenwijs
●   Kan goed luisteren en praat gemakkelijk met alle lagen van een organisatie
●   Je hoeft geen IT’er re zijn, je hebt wel affiniteit met tech
●   Zelfstandige en pro-actieve werkhouding
●   Werkt graag hecht samen met collega’s in wisselende samenstellingen
●   Niet bang om buiten de comfort zone te stappen en nieuwe dingen te leren
●   Op zoek naar veel afwisseling

Uitdagende en informele werkomgeving met korte lijnen

Een goed salaris, reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling

Een laptop en smartphone met zakelijk abonnement indien nodig

Opleidingen zijn mogelijk bij GO Opleidingen, onderdeel van KBenP

Direct solliciteren?

Lijkt het je een mooie uitdaging om bij KBenP aan de slag te gaan? Wij gaan graag met jou in gesprek.

Stuur in twee zinnen waarom je met ons in gesprek wil en wanneer je kunt, plus je CV, naar sven.blom@kbenp.nl. Dan nemen wij contact met je op.

Sollicitatieproces

 1. Sollicitatie

  Stuur jouw CV en motivatie naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op
 2. Kennismakingsgesprek

  Kom je bij ons langs? Dan kijken we of er een match is
 3. Contractaanbieding

  Word jij onze nieuwe collega? Je ontvangt van ons een passende aanbieding
 4. Introductie

  Wij zorgen dat je snel op stoom bent
 5. Starten met je functie

  Ben jij er klaar voor? Wij ook!
 6. Training en opleiding

  Wij werken samen aan jouw ontwikkeling