Alle vacatures

Lead Developer

32 tot 40 uur per week

Utrecht

19 sep

In het kort

Ben de leergierige Lead Developer die wij voor ons informele team in Utrecht zoeken? Lijkt het je tof om opdrachten voor klanten als Heineken, Rijkswaterstaat en Het Rode Kruis in teamverband te voltooien? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Organisatie
Wij zijn Smartshore & Ability. Smartshore en Ability zijn onderdeel van de KBenP Groep. De KBenP Groep bestaat sinds 2000 en is actief op alle gebieden rondom Informatie Management. Van adviseren tot realiseren en implementeren, van trainen tot auditen. Het Smartshore team is specialist in development van complexe software. Het Ability team is expert in design en User Experience. We werken voor internationale klanten, vanuit Nederland, Canada en India. Met de laatste technieken en ‘Agile by Nature’.

Smartshore en Ability bestaan nu ongeveer uit 30 mensen en werken voor klanten zoals Provincie Zuid-Holland, Heineken, Rijkswaterstaat, Deme Group, GO Opleidingen, InCase en VoiceBooking.com. Daarbij bouwen we ook verder aan eigen Search product i.s.m. partner en investeerder KBenP. In ons kantoor in Utrecht hebben een informele cultuur; we lunchen samen, hebben een kantoorhond en een wekelijkse borrel. Proef zelf de sfeer en neem een kijkje op ons Instagramaccount @ability_smartshore!

Wij werken met mensen die bij ons in dienst zijn. Zo kunnen we intern opleiden en hebben we altijd een gezamenlijk belang. We hebben ook direct toegang tot de expertises van KBenP. We werken bijvoorbeeld veel samen met de Elastic experts, Data Scientists en Search specialisten om met de juiste competenties de juiste oplossingen voor onze klanten te leveren.

 

Functieomschrijving
Als Lead Developer van Smartshore krijg je verantwoordelijkheid voor de oplossingsrichting en technische realisatie bij diverse projecten. Je houdt je bezig met technische uitdagingen, developed en toets de hoofdlijnen en coördineert vervolgens de implementatie met ons eigen development team in India. Als Lead Developer overzie je het volledige software development proces op inhoudelijk en op bedrijfskundig niveau en kun je razendsnel schakelen met diverse stakeholders en in-house experts. Je werkt in een informeel, dynamisch en ambitieus team. De communicatielijnen zijn kort, internationaal en multidisciplinair.

Indien nodig adviseer je de klant ook inhoudelijk over de beste oplossing. Je helpt met het vullen van de backlog en indien nodig zijn je collega’s altijd dichtbij om te helpen. Je bent betrokken bij verschillende projecten met complexe technische uitdagingen. Zo doe je bijvoorbeeld research naar mogelijke oplossingsrichtingen en coördineer je de realisatie met het team in India. Indien nodig help je met het vullen van de backlog, adviseer je de klant inhoudelijk over de beste oplossing en het maak je specificaties.
We hebben serieuze groeiplannen en zoeken enthousiastelingen die hieraan willen meebouwen. We bieden veel vrijheid, een gepassioneerd team en veel dynamiek.

Wat ga je precies doen?

• Je doet research en development naar mogelijke oplossingsrichtingen voor complexe maatwerkoplossingen

• Je adviseert onze klanten en development team(s) over de (technische) oplossing

• Indien nodig stel je de backlog op van de oplossing of werk je de globale architectuur uit

• Je geeft richting of helpt mee met bouw, maar coördineert ook de realisatie van de oplossing met het (Indiase) development team in de rol van Software Architect of Lead Developer

• Je levert de gerealiseerde code en oplossing

Jouw profiel heeft de volgende kenmerken:

 • Je bent flexibel, leergierig, enthousiast, zelfsturend en pro-actief

• Je bent inmiddels een aantal jaar ervaring als Medior Developer en wil een stap maken

• Je hebt hands-on ervaring in 1 of meerdere software development omgevingen zoals PHP, .Net, Java, Vue.js, ElasticSearch en/of Javascript

•Je spreekt Engels en het lijkt je leuk om in onze internationale omgeving te werken met zowel internationale klanten als development team

•Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

•Je bent stressbestendig en bent in staat bij meerdere projecten tegelijk betrokken te zijn

Pre’s voor deze rol zijn:

• Je hebt kennis van opbouwen volledige stack, containers en inzicht van complexe infrastructuren

• Je hebt kennis van Unit Testing, Test Automation, Jenkins, GIT en Continuous Integration

• Je hebt ervaring met coaching of begeleiding

Ernst Schoneveld.jpg
Namens KBenP mag ik per Business Unit zoeken naar talent en zo bijdragen aan de groei van onze prachtige organisatie. Middels een kennismakingsgesprek kijk ik, samen met de Business Unitmanager én de kandidaat, welke kansen en mogelijkheden er voor beide partijen zijn om tot een eventuele samenwerking te komen. Supergaaf om te doen! Schuif jij binnenkort aan voor een kennismaking?

Ernst Schoneveld, Recruitment & Events

Arbeidsvoorwaarden:

• Een informeel kantoor in Utrecht dat zowel met Openbaar Vervoer als auto goed te bereiken is (neem een kijkje via https://www.instagram.com/ability_smartshore/)

• In eerste instantie een jaarcontract. Wij hebben echter altijd als uitgangspunt om lange termijn samenwerkingen aan te gaan

• Een 32 tot 40 urige werkweek

• De mogelijkheid om te werken met interessante klanten

• De mogelijkheid om voor je werk naar India te reizen


Ben je enthousiast? Stuur dan jouw Curriculum Vitae en motivatiebrief naar : femke.dewaard@kbenp.nl en ernst.schoneveld@kbenp.nl. Na een korte (telefonische) intake door onze recruiter, brengen wij jou direct in contact met iemand die met je de inhoud in gaat. Heb je vragen over KBenP, over de functie of over de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact op met: 06-29308422.

 

Sollicitatieproces

 1. Sollicitatie

  Stuur jouw CV en motivatie naar ons toe en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op
 2. Kennismakingsgesprek

  Kom je bij ons langs? Dan kijken we of er een match is
 3. Contractaanbieding

  Word jij onze nieuwe collega? Je ontvangt van ons een passende aanbieding
 4. Introductie

  Wij zorgen dat je snel op stoom bent
 5. Starten met je functie

  Ben jij er klaar voor? Wij ook!
 6. Training en opleiding

  Wij werken samen aan jouw ontwikkeling