Dient het recordmanagementbeleid binnen uw organisatie te worden aangescherpt om te voldoen aan wet- en regelgeving, passend bij de actuele situatie van uw organisatie? Dienen informatiestromen en/of -opslag gestructureerd te worden, zodat informatiestromen efficiënt verlopen en informatie geborgd en snel terugvindbaar is?

Ervaren Recordmanagers

KBenP Talent biedt ervaren Recordmanagers die het recordmanagementbeleid aanscherpen en informatiestromen en/of -opslag (her)structureren zodat de informatiehuishouding de organisatie optimaal ondersteunt.

Informatiehuishouding die voldoet aan wet- en regelgeving én aansluit op de organisatie

De Recordmanagers van KBenP Talent hebben uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Archief- en Documentbeheer en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij zorgen ervoor dat de informatiehuishouding de organisatie optimaal ondersteunt en dat risico’s op een onvolledige informatiehuishouding worden geminimaliseerd door middel van:

Wat kan KBenP Talent voor u betekenen?

Wilt u direct uw informatiehuishouding op orde laten brengen door een ervaren Recordmanager of wilt u eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Stuur een e-mail Bel Anco ten Boekel

Anco ten Boekel.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Anco ten Boekel

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist