Enterprise search is een softwareoplossing waarbij geautoriseerde gebruikers (binnen en buiten de organisatie) alle informatie (content en data) effectief kunnen ophalen uit verschillende verschillende bronnen, zonder dat gebruikers van tevoren moeten weten welke informatie zich in welke bron bevindt.

Neem direct contact op

Waarom is Enterprise Search essentieel voor organisaties?

Veel grotere organisaties hebben in de loop der jaren veel informatie verzameld en meerdere datasystemen opgebouwd. Datasystemen kunnen databases, intranetten, bestandssystemen, digital assets management, content management systemen en e-mail omvatten. Dit resulteert in een complex netwerk, zowel intern als extern, voor het uitvoeren van taken en operaties. Het gevaar bestaat dan al snel dat een organisatie verkeerde beslissingen neemt omdat relevante informatie ontbreekt.

Voordelen van Enterprise Search

Een enterprise search oplossing is een krachtige tool om content te indexeren, te doorzoeken en weer te geven vanuit alle complexe datasystemen van uw organisatie op een snelle, veilige en eenvoudig te beheren manier. Het kan de besluitvorming, productiviteit, klantenservice en kosteneffectiviteit van uw organisatie verbeteren.

  • Minder tijd kwijt aan zoeken: bespaar tijd en kosten
  • Beter gebruikmaken van de kennis die voorhanden is
  • Effectiever delen en hergebruiken van documenten
  • Hogere medewerkerstevredenheid
  • Toegangscontrole mogelijk door gebruikersrechten en beveiligingsmaatregelen

Expert op het gebied van Enterprise Search

Bij KBenP kunt u terecht voor advies, realisatie van Web- en Enterprise Search, content classificatie, data- en documentmigratie en het beheer van zoekoplossingen. Wij bieden onafhankelijke consultancy bij het maken van de beste keuze voor de gewenste functionaliteit en zijn daarbij niet gebonden aan één Search oplossing. We bieden ondersteuning bij het beter inrichten van de zoekoplossing. Ook hebben we ervaring in het migreren van content vanuit en naar alle bekende ECM- en WCM-systemen. Dit doen wij tegen een vaste prijs en altijd binnen de opgegeven tijd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast faciliteren wij de analyse van huidige fileshares en gecontroleerde en geautomatiseerde migratie op basis selectie- en verrijkingsregels.

Uitstekende reputatie in Enterprise Search realisaties

KBenP realiseert voor u 'best of breed'-oplossingen op basis van ElasticsearchGoogleLucidworks Fusion en/of Solr. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waarbij de toegevoegde waarde voor uw business centraal staat. Wij garanderen topkwaliteit met inachtneming van de internationaal geldende ISO-eisen. Vele organisaties maken al dankbaar gebruik van onze diensten en zoekoplossingen zoals Het Dataloket.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van Enterprise Search voor uw organisatie? Neem gerust contact op met Marcel Aldewereld via 06 - 51 86 76 67 of stuur een e-mail naar marcel.aldewereld@kbenp.nl. Wij denken graag met u mee.

Welke datasystemen wilt u beter doorzoekbaar maken?

Stel uw vraag aan KBenP. Vul het formulier in, wij nemen vervolgens contact met u op.

 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
profiel-Marcel.png
Meer weten over Enterprise Search?

Neem contact op met
Marcel Aldewereld

06 – 51 86 76 67
marcel.aldewereld@kbenp.nl