Wilt u efficiënter en meer datagedreven werken met uw organisatie? Wij helpen bedrijven en non-profit organisaties bij het creëren van (meer) waarde uit hun data, en om de toepassingsmogelijkheden ervan te vergroten. Dat doen we door de ontwikkeling en implementatie van datagedreven applicaties. Hiervoor ontsluiten en koppelen wij gegevens van verschillende organisatieonderdelen en uit verschillende technische systemen.

Staat uw data verspreid over meerdere systemen en kost het daardoor veel tijd om uw bedrijfsresultaten samenhangend in beeld te brengen?

Wij brengen uw data uit meerdere bronsystemen samen in één integraal, visueel dashboard waarmee u direct en samenhangend op uw bedrijfsresultaten kunt sturen.

Data... wat verstaan wij daaronder?

Wij verstaan onder ‘data’ alle vormen van opgeslagen informatie, bijvoorbeeld tekstuele informatie, beeld- en geluidsmateriaal, meetwaarden, en gegevens die zijn opgeslagen in interne of externe (openbare) databases en andere databronnen. Onze producten en diensten zijn gebaseerd op het Azure platform, waarmee we in staat zijn om snel en gestandaardiseerd een oplossing op maat te bieden. Lees bijvoorbeeld meer over het Dataloket of onze Smart City oplossingen.

HET DATALOKET SMART CITY

Meer weten over de mogelijkheden voor datagedreven werken?

Heeft u vragen hoe u datagedreven kunt werken binnen uw organisatie? Heeft u bepaalde uitdagingen? Ons team KBenP BI vertelt u graag meer over de kansen en mogelijkheden voor datagedreven werken. Neem gerust contact op met Kevin Otjes via kevin.otjes@kbenp.nl of bel 06 - 42 53 31 33.

KBenP BI

KBenP BI is een team van gedreven specialisten met ervaring en expertise op het gebied van alles wat te maken heeft met Business Intelligence, Data Analytics en Data Science. 

Wij leveren maatwerk voor uw organisatie in de vorm van bewezen toepassingen zoals dashboards, dataplatformen en datagedreven zoekapplicaties. Het bieden van toegevoegde waarde voor de organisatie is daarbij altijd onze belangrijkste drijfveer!