Als middelgroot bedrijf is KBenP u graag optimaal 'agile' van dienst. U kunt bij ons terecht voor 24/7 onderhoudsdiensten, continue hosting en outsourcing.

 

Onderhoud

Wij leveren onderhoudscontracten (Service Level Agreemenst - SLA's) waarmee we 24/7 tot uw beschikking staan. Zo bent u verzekerd van werkende software systemen, geüpdate en veilige systemen en krijgt u doorlopend support en ondersteuning.

 

Hosting

Wij leveren hostingdiensten die variëren van het hosten van high-traffic websites tot volledige maatwerkoplossingen op basis van Linux of Microsoft. 

 

Outsourcing

Wij kunnen een team voor u inrichten in zowel Nederland als in onze eigen vestiging in India. De programmeurs zijn bij ons in dienst. Wij trainen onze collega’s in technische kennis en vaardigheden zodat hun kennis up-to-date is en zij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.  

De collega’s in India geven wij ook kennis van de Nederlandse cultuur. Zodat ze begrijpen wat voor u belangrijk is. U kunt rechtstreeks met hen communiceren als dat nodig. Hun werktijden zijn daarvoor aangepast aan de Nederlandse kantoortijden.

Wilt u advies hebben over effectief outsourcen? Onze medewerkers kunnen u adviseren hoe een team op afstand in uw bedrijfsvoering past.

Wij helpen o.a.:

Ordina.png              Rijkswaterstaat_logo.png          Fishing Friends.jpg

 

KBenP kan u leveren:

  • SLA’s op al onze implementaties
  • Managed hosting
  • Outsourcing in Nederland
  • Outsourcing in India
Jelke Schippers.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Jelke Schippers

06 - 16 06 42 64
jelke@smartshore.nl