De KBenP Groep helpt u om uw informatievoorziening naar een hoger plan te brengen en verder te verbeteren. KBenP levert diensten en oplossingen in de vorm van projecten, implementaties, werving en selectie en opleidingen op het gebied van informatievoorziening, procesontwerp en organisatieontwikkeling, vooral op het gebied van informatiegebruik en -beheer.

Tijdens KBenP on Tour komen wij naar ú toe om u te informeren over wat 2023 gaat brengen op het gebied van digitale transformatie. Onze medewerkers behandelen onderwerpen als Google Workspace, Search, Datagedreven ondernemen en Softwareontwikkeling op maat. Deze events zijn kosteloos.

Kom naar KBenP on Tour op de voor u meest geschikte locatie. We komen met de volgende onderwerpen:

 

 

Softwareontwikkeling op maat

Hoe ontwikkelt u maatwerk software in een markt die constant verandert? De tijden van lange en kostbare software development trajecten zijn voorbij. Met Agile Software Development kunt u maatwerk software te allen tijde aanpassen aan veranderende klantwensen. Door slim te outsourcen kunt u tevens de kosten in de hand houden. Tijdens KBenP on Tour vertellen we u hoe Smartshore Ability maatwerk software ontwikkelt met een offshore development team in India.

 

Google Workspace: dé digitale kantooromgeving

Alles wat u nodig heeft om werk gedaan te krijgen, nu op één plek. Google Workspace is een geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken werkruimte. Zo bent u minder tijd kwijt aan het beheer van uw werk en kunt u zich volledig richten op het uitvoeren ervan. Google Workspace-consultant Wouter van Zijtveld laat graag zien welke tools Google Workspace biedt en hoe u deze zo effectief mogelijk inzet binnen uw organisatie.

Daarnaast helpen wij organisaties via bedrijfsapplicaties of tools processen te versimpelen, verbeteren en te versnellen waardoor de interne bedrijfsvoering verder wordt verbeterd. Vanwege onze jarenlange ervaring in de Google omgeving zijn wij in staat applicaties naadloos aan te laten sluiten op uw digitale Google kantooromgeving.

 

 

Business Intelligence (BI)

We maken als consument dagelijks gebruik van geavanceerde data-analyse oplossingen die voorspellen welke series we ook leuk vinden of welke route we het beste kunnen nemen om op tijd thuis te zijn. En toch nemen we op het werk onze beslissingen nog vaak op onderbuikgevoel in plaats van op een door data gedragen inzicht.

Wij willen vandaag de dag ook ons zakelijke leven laten verrijken en verslimmen met behulp van data. Want data-analyse is geen IT-feestje meer, het is nu de business medewerker die het verschil maakt. Tijdens KBenP on Tour laten we zien wat Self-Service BI en embedded BI kunnen betekenen voor uw organisatie.

 

Search

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van (Enterprise) Search? In deze workshop laten we dit zien en vertellen we wat in het licht van deze ontwikkelingen van belang kan zijn voor uw organisatie. Als onafhankelijk Enterprise Search specialist kunnen wij u een goed advies geven. Tijdens de workshop komen onder andere de volgende vragen aan de orde:

  • Wat kan een goede (Enterprise) Search oplossing voor uw organisatie betekenen?
  • Hoe maak ik een eind aan het tijdrovende (en dus kostbare) zoeken op verschillende locaties, waarbij het zoeken lang niet altijd het beste resultaat oplevert?
  • Vragen die u vooraf stelt, hiervoor geven wij u de gelegenheid.