Onafhankelijk advies en krachtige implementaties

 

Jarenlange ervaring op het gebied van informatiemanagement, ICT en organisatie-inrichting.

Het werkterrein van KBenP is diensten leveren op het gebied van digitaal werken sinds 2000. Wij helpen onze klanten in het proces van heroriëntatie en het continu herontwerpen en herinrichten van hun professionele werkomgeving en hulpmiddelen. Zo kunnen zij hun waardepropositie, klantervaring, operaties en samenwerking met hun ketenpartners voortdurend verbeteren. Het is de ambitie van KBenP zich te onderscheiden door professionaliteit, vakinhoud, pragmatisme, resultaatgerichtheid en ervaring.

De diensten die wij leveren en de oplossingen die wij voor onze klanten realiseren en onderhouden leiden tot:

  • prettiger werken
  • sneller schakelen
  • beter resultaat

Missie & visie

'Digitale transformatie' is dé trend van nu. Organisaties zetten 'digitaal' steeds meer strategisch in op hun waardepropositie, klantervaring, operaties en samenwerking met hun ketenpartners.
Deze transformatie is een continu proces. Door nieuwe technologieën en functionaliteiten zijn steeds betere werkwijzen mogelijk. Organisaties zijn continu bezig hun professionele werkomgeving en hulpmiddelen verder te ontwikkelen. Door de steeds betere toepassingen van ICT zal de mens steeds meer tot zijn recht komen en waarde toevoegen waartoe de machine (nog) niet in staat is. De ambitie van KBenP is om in deze ontwikkelingen een prominente rol te spelen.

KBenP versterkt haar ondernemende en innoverende bedrijfscultuur voortdurend door de beste specialisten aan zich te verbinden. Ons bureau ondersteunt duurzaam ondernemerschap; KBenP heeft haar organisatie en relatie met klantenorganisaties ingericht op basis van het gedachtegoed van de ‘Sustainocratie’ (Jean-Paul Close, 2012).

Tot uw dienst

Onze 150 professionals, 40 associates en 100 docenten zijn u graag van dienst.
Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de not-for-profitsector. Voor de meeste van deze opdrachtgevers zijn wij meer dan 5 jaar actief.

150

professionals

Doelstellingen 2021

40

associates

100

docenten

One-Stop-Shop bieden

Wij willen u een one-stop-shop blijven bieden: één adres voor snel analyseren, concreet oplossen en duurzaam verbeteren.

Ondersteuning Big Data & BI

Wij willen u ondersteunen bij uw uitdagingen op het gebied van Big Data en Business Intelligence.

School voor informatie

U en uw medewerkers helpen innoveren en verbreden middels het opleidingsaanbod van GO opleidingen.

Evenementen

Wij informeren u over trends en ontwikkelingen via ontbijtsessies en symposia.