Visie

'Digitale transformatie' is dé trend van nu. Organisaties zetten 'digitaal' steeds meer strategisch in op hun waardepropositie, klantervaring, operaties en samenwerking met hun ketenpartners.
Deze transformatie is een continu proces. Door nieuwe technologieën en functionaliteiten zijn steeds betere werkwijzen mogelijk. Organisaties zijn continu bezig hun professionele werkomgeving en hulpmiddelen verder te ontwikkelen. Door de steeds betere toepassingen van ICT zal de mens steeds meer tot zijn recht komen en waarde toevoegen waartoe de machine (nog) niet in staat is. De ambitie van KBenP is om in deze ontwikkelingen een prominente rol te spelen. 

 

Missie

Het werkterrein van KBenP is diensten leveren op het gebied van digitaal werken. Wij helpen onze klanten in het proces van heroriëntatie en het continu herontwerpen en herinrichten van hun professionele werkomgeving en hulpmiddelen. Zo kunnen zij hun waardepropositie, klantervaring, operaties en samenwerking met hun ketenpartners voortdurend verbeteren.


Het is de ambitie van KBenP zich te onderscheiden door professionaliteit, vakinhoud, pragmatisme, resultaatgerichtheid en ervaring.

KBenP versterkt haar ondernemende en innoverende bedrijfscultuur voortdurend door de beste specialisten aan zich te verbinden.

Ons bureau ondersteunt duurzaam ondernemerschap; KBenP heeft haar organisatie en relatie met klantenorganisaties ingericht op basis van het gedachtegoed van de ‘Sustainocratie’ (Jean-Paul Close, 2012).