Omslachtig zoeken

Uw medewerkers hebben moeite met het terugvinden van documenten. Ze kunnen niet in één keer zoeken in verschillende bronnen tegelijk (e-mail, CMS, SAP, DMS, primaire applicaties). Hierdoor gaat kostbare tijd verloren en werken ze niet altijd met de meest relevante informatie.

 

Zoeken wordt vinden: Websearch, Enterprise Search

Search is eenvoudiger kunnen zoeken en snel kunnen vinden. Zoeken in meerdere bronnen tegelijk, content op een slimme manier voorzien van metadata en weergeven in de zoekresultatenpagina: dat kan allemaal met de juiste Search oplossing.
KBenP is technologisch innovatief, vooruitstrevend en heeft passie voor techniek. Dit alles altijd gericht op de toegevoegde waarde voor uw business. KBenP realiseert voor u 'best of breed'-oplossingen op basis van Elastic, Google, Lucidworks Fusion en/of Solr. KBenP biedt oplossingen voor call deflection, customer self-service, e-commerce, e-tail, knowledge search et cetera.
 

Efficiency, effectiviteit en flexibiliteit met Search

Uw verbeterde zoekresultaten maken uw organisatie scherper en competitiever. Goede Search ondersteunt uw klanten, ketenpartners en medewerkers op intuïtieve wijze. Zoeken wordt vinden!

 

Enterprise Search

Eenvoudiger kunnen zoeken en snel kunnen vinden. Zoeken in meerdere bronnen tegelijk, content op een slimme manier voorzien van metadata en weergeven in de zoekresultatenpagina. Het kan allemaal met de juiste Search oplossing. Wij helpen u op basis van de gewenste functionaliteit de beste keuze te maken.

Wij helpen o.a.:

 

Consultancy activiteiten

KBenP verleent ondersteuning voor het beter inrichten van de Search functionaliteit van organisaties en bedrijven. Wij hebben kennis van en ervaring met meerdere Search platformen. We zijn dus niet gebonden aan één bepaalde Search oplossing. 

Wij helpen o.a.:

Data- en documentmigratie

Wij migreren content vanuit en naar alle bekende ECM- en WCM-systemen, daarbij de content analyserend en zo de ‘waarde’ van elk document vaststellend  (denk hierbij aan ontdubbelen en verouderde content verwijderen). We doen dat tegen een vaste prijs en altijd binnen de opgegeven tijd.

Wij helpen o.a.:

 

Content classificatie

Wij faciliteren analyse van de huidige fileshares en gecontroleerde en geautomatiseerde migratie op basis selectie- en verrijkingsregels.

Wij helpen o.a.:


 

icon checkicon-check.svg

KBenP levert:

  • Advies
  • Realisatie Websearch 
  • Realisatie Enterprise Search 
  • Content classificatie
  • Data- en documentmigratie
  • Beheer van zoekoplossingen
profiel-Marcel.png
Meer weten?

Neem contact op met
Marcel Aldewereld

06 – 51 86 76 67
marcel.aldewereld@kbenp.nl

Na het invullen van uw e-mailadres kunt u de Whitepaper Search KBenP downloaden.