In ons tweejarig Traineeship werken onze trainees aan uitdagende projecten, onder professionele begeleiding van een ervaren adviseur. Daarbij adviseren onze trainees de organisatie over goed informatiemanagement en zorgen zij ervoor dat de juiste informatie vindbaar is en blijft.

In de tussentijd behalen onze trainees een diploma Recordsmanagement bij GO Opleidingen, onderdeel van de KBenP groep en dé opleider binnen het vakgebied. Zo doen zij de benodigde kennis en ervaring op om uit te groeien tot volwaardige informatiemanagers.

 

Zoekt u een trainee?

Heeft u een interessante uitdaging voor een van onze trainees? Wij gaan graag met u in gesprek om dit vorm te geven in een passend project. Wellicht heeft u zelf een kandidaat trainee op het oog? Wij denken tevens graag met u mee in het verzorgen van een Traineeship op maat.

 

Trainee worden?

Heb je net jouw HBO/WO-opleiding afgerond en wil jij je carrière in informatiemanagement een vliegende start geven? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet begin jij binnenkort bij ons als trainee!

KBenP kan u leveren:

  • Uitdagende projecten
  • Begeleiding van ervaren adviseurs
  • Vakgerichte opleiding
  • Samenwerking met collega’s en vakgenoten
Ferdi Mac Gillavry.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Ferdi Mac Gillavry

06 - 43 36 34 34

ferdi.macgillavry@kbenp.nl

 

 

Naomi Fecunda.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Naomi Fecunda

06 – 43 36 34 26
naomi.fecunda@kbenp.nl