Power BI, Office 365, SharePoint

KBenP is sinds 2000 zeer goed bekend met de producten van Microsoft. Vanaf 2003 is KBenP actief met de inrichting van SharePoint oplossingen, zowel in de profit- als de non-profit sector. Sindsdien heeft KBenP haar kennis en ervaring uitgebreid naar SharePoint 2007, 2010 en 2013. Ook richten we SharePoint Search in en maken we gebruik van Power BI. Graag vertellen wij u over onze expertise.

 

Samenwerkingsplatform: Collaboration

Office 365 van Microsoft biedt u - mits goed ingericht - een uitstekend samenwerkingsplatform. Die inrichting, zowel functioneel als inhoudelijk, verzorgen wij graag voor u.

Microsoft-Logo-PNG (002).png

 

Advies

Office 365 en SharePoint zijn solide en uitgebreide platformen om uw organisatie slimmer te laten samenwerken en communiceren. Maar er valt zo veel te kiezen! Onze business consultants helpen u bij het bepalen van uw visie en de daaruit volgende implementatie planning.

Wij helpen o.a.:

Logo_Ministerie_SZW.svg.png             Agrifirm.png               DUNEA-logo-RGB-72dpi.jpg

 

 

Adoptie en Governance

U wilt dat uw investeringen in SharePoint en Office 365 een maximale waarde genereren voor uw medewerkers en stakeholders. Onze experts op het gebied van adoptie, informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy zorgen ervoor dat uw organisatie kan presteren en conformeren.

Wij helpen o.a.:

havenbedrijf Rotterdam_logo.jpg            RET_logo.png              CZ-logo.jpg

Implementatie

U wilt uw bedrijfsprocessen snel, flexibel en kosten-efficiënt implementeren. Onze 'klaar-voor-gebruik' oplossingen bouwen voort op best practices en groeien mee met de mogelijkheden van Microsofts SharePoint / Office 365 platformen. Onze consultants en ontwikkelaars leveren u een oplossing 'op uw maat'.

Wij helpen o.a.:

     ProRail.png                             logo Cooperatie VGZ_300x300.jpg                       Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden.jpg

 

 

Analyse en Rapportages

U wilt tijdig knelpunten identificeren en kansen grijpen. Dat vraagt om de analyse en het visualiseren van uw informatie. Onze Business Intelligence experts helpen u met Power BI aan de juiste inzichten.

Wij helpen o.a.:

      Provincie Zuid Holland.jpg                     Rijkswaterstaat_logo.png           logo_VU.png

 

Richard Fransen.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Richard Fransen

06 - 43 02 56 24
richard.fransen@kbenp.nl

Maikel Sheoratan.jpg
Meer weten?

Neem contact op met
Maikel Sheoratan

06 - 29 02 13 31
maikel.sheoratan@fairpoint.coop