Zorg & ICT | Zorgverlening zonder administratie

UPDATE: Zorg & ICT is verplaatst naar 18, 19 en 20 mei in verband met het coronavirus. Wij houden u op de hoogte over verdere wijzigingen aan onze deelname en programma!

Uw zorginstelling, huisartsenpraktijk of ziekenhuis wordt te allen tijde geacht kwaliteit te leveren, ondanks dat medewerkers meerdere diverse functies tegelijkertijd beoefenen en de werkdruk zeer hoog ligt. In deze uiterst veeleisende omstandigheden is het actueel houden van informatie over procedures en procesbeschrijvingen cruciaal.

KBenP verzorgt in samenwerking met haar partner in de zorg, Business Funadementals, een seminar bij Zorg & ICT om deze zaken te adresseren. Wij hebben namelijk interessante tooling ontwikkeld om processen in de zorg doelmatiger en efficiënter te laten verlopen en willen dit graag met u delen.

Zorgverlening zonder administratie
KBenP heeft haar persoonlijke ervaringen bij huisartsenpraktijken gebruikt om een baanbrekende oplossing te forceren voor de administratieve en procedurele rompslomp in de zorg. Tijdens een heldere presentatie en demonstratie neemt Ed Post u middels een aantal concrete voorbeelden ("Use Cases") mee in hoe de oplossing in de praktijk wordt ingezet.

Datum: woensdag 19 mei 2021

Tijdstip: van 11.30 tot ca. 12.00 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Kosten: geen

Aanmelden:
Aanmelden voor deze seminar kan op https://www.zorg-en-ict.nl/seminar/Q203

Aanmelden voor Zorg & ICT kan door te klikken op onderstaande banner!