Zorg & ICT | Kom langs op stand E01.104 van KBenP!

UPDATE: Zorg & ICT is verplaatst naar 18, 19 en 20 mei 2021 in verband met het coronavirus. Wij houden u op de hoogte over verdere wijzigingen aan onze deelname en programma!

KBenP heeft afgelopen jaar diverse innovatieve oplossingen binnen de zorg mogen implementeren. Om onze definitieve marktintrede te vieren, staat KBenP op Zorg & ICT en tonen we graag onze oplossingen onder het genot van een drankje van een echte Artificial Intelligence (AI) Juice Bar!

Dinsdag 18 en woensdag 19 mei | Reserveer nu uw tijdslot voor de AI Juice Bar! 
De AI Juice Bar is een concept waarbij door middel van slimme technieken uw gezicht wordt gescand. Afhankelijk van uw gezichtsuitdrukking wordt daarna een drankje voor u gemixt. Bent u ook benieuwd? Kom bij ons langs!

Aanwezig op de stand
KBenP heeft haar persoonlijke ervaringen bij huisartsenpraktijken gebruikt om een baanbrekende oplossing te forceren voor de administratieve en procedurele rompslomp in de zorg. Ed Post neemt u middels een aantal concrete voorbeelden ("Use Cases") mee in hoe de oplossing in de praktijk wordt ingezet.

Tech Bakery richt zich op het verbeteren van de samenwerking binnen organisaties in de verpleging, verzorging en thuiszorg. Wij helpen mensen die mensen helpen. Omdat Tech Bakery gespecialiseerd is in de zorg, én op het snijvlak van Mens, Technologie en Organisatie opereert, weten wij als geen ander wat er nodig is. Wij helpen jouw organisatie om, ondanks de complexiteit, belangrijke doelen te realiseren.

De Opensource software van Elastic speelt in de oplossingen van KBenP een belangrijke rol. Met wereldwijd meer dan 300 miljoen downloads is Elastic vertegenwoordigd in elke markt en binnen elk type organisatie. Een afvaardiging van Elastic zal aanwezig zijn op onze stand voor al uw vragen. 

G-workplace bestaat uit Google gecertificeerde specialisten. Met veel plezier ontwikkelt G-workplace maatwerk software en scripts, voert G-workplace migraties uit en levert het Google consultancy diensten. Ook bieden zij voor vele organisaties doorlopend support op G Suite en het Google Cloud Platform.

In 2020 is er een nieuwe norm voor het uitwisselen van medische persoonsgegevens: de NTA 7516. Compumatica, onze partner op het gebied van Cyber Security (email beveiliging en netwerk encryptie) staat bij ons op de stand en kan u er alles over vertellen.