Hoe kunt u de data- en compliance maturity bevorderen binnen uw organisatie?

Webinar: Donderdag 11 maart, 11.00 uur

Tijdens dit online webinar biedt KBenP de mogelijkheid om de Enterprise Search applicatie Dataloket in de praktijk te ervaren. Er wordt een live demonstratie gegeven van de toepassing zoals succesvol geïmplementeerd bij de Provincie Zuid-Holland.
Gedurende het volgende onderdeel van het webinar neemt CompLions u mee in een live demonstratie van de in-house ontwikkelde GRC-tooling.

Inhoud webinar

Dataloket zoekfunctie.pngUser case KBenP Dataloket - Provincie Zuid-Holland

Heeft uw organisatie of business unit een overload aan informatieproducten, datasets, dashboards en rapportages en wilt u die beter vindbaar maken voor uw medewerkers? Dan is het Dataloket de ideale oplossing voor uw organisatie.

Het Dataloket is een centrale oplossing gebouwd op Elasticsearch. Via één gemakkelijk bruikbare interface hebben uw medewerkers toegang tot informatie vanuit verschillende bronnen. De focus van de oplossing is op informatieproducten en datasets. Met één zoekopdracht zoek je door meerdere informatiesystemen.

 

Screenshot GRCcontrol.pngDemonstratie GRC Tooling CompLions

Organisatie in control: Realtime inzichtelijk maken en beheren van verantwoordelijkheden, registraties van verwerkingsactiviteiten inzake afdelingen, processen, assets en derde partijen.

Governance op basis van Plan-Do-Check-Act cyclus: Beschik over een ISMS (Information Security Management System) waarmee aantoonbaar de gehele Plan-Do-Check-Act cyclus op gestructureerde wijze wordt afgedekt. Middels e-mail notificatie wordt u eenvoudig op de hoogte gebracht van uw taken rond planning en uitvoering van maatregelimplementaties, audit- en controletaken, verbetertaken, assessments etc.

Risicomanagement: Systeem om de assessments uit de managementsystemen te behandelen en maatregelen te selecteren om de risico’s te beheersen

Programma

10.45 inloop

11.00 demonstratie KBenP Dataloket in omgeving Provincie Zuid-Holland

11.20 pauze en ruimte voor vragen

11.30 demonstratie GRC-tooling CompLions

11.50 ruimte voor vragen en uitloop

 

Over het partnership tussen CompLions en KBenP

CompLions en KBenP slaan de handen ineen met als doel data- en compliance maturity te bevorderen bij organisaties.
Waar KBenP expertise heeft op het gebied van informatiemanagement, digitale transformaties en IT binnen organisaties, biedt CompLions versterking op het gebied van Governance, Risk en Compliance. Samen zullen we oplossingen ontwikkelen voor organisaties om nóg efficiënter te werken volgens de wet, normeringen en kwaliteitseisen.

Aanmelden?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze webinar? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist