Online interactieve demo: maandag 26 april

Tijdens deze online demo krijgt u inzicht in de manier waarop Zorginkaart de Sociale Kaart Groningen heeft ontwikkeld in opdracht van Groninger gemeenten. Mark Bokhove van Zorginkaart geeft u inzicht in de manier waarop het platform is ontwikkeld voor de Provincie Groningen en welke unieke functionaliteiten en voordelen het platform kan bieden voor uw gemeente of provincie.

Inhoud Online Demo

Heeft uw gemeente of provincie uitdagingen op het gebied van informatievoorziening in het sociale domein of in de zorg? Socialekaartgroningen.nl brengt alle voorzieningen en zorgaanbieders in beeld. Van vrij toegankelijke ondersteuning tot geïndiceerde zorg. Professionals kunnen inloggen en bijvoorbeeld beschikbare plekken, andere professionals of gecontracteerde aanbieders Wmo, Jeugd en Beschermd Wonen vinden.

Tijdens deze compacte online demo krijgt u een beeld van wat Zorginkaart voor de Provincie Groningen doet en op welke manier het platform en haar functionaliteiten van waarde is en kan zijn voor uw gemeente of provincie.

Sociale Kaart zorginkaart.png

Programma

12.50 inloop

13.00 introductie samenwerking ZorginKaart en KBenP

13.05 demonstratie Sociale Kaart Groningen

13.30 ruimte voor vragen en uitloop

KBenP en Zorginkaart

KBenP en Zorginkaart slaan de handen ineen om enerzijds sterker actief te worden in de zorgsector, waar de behoefte naar informatiemanagement groeit, en anderzijds om meer gemeenten en provincies te helpen met het op orde krijgen van hun informatievoorziening op het gebied van portefeuilles als Zorg, Jeugd en Welzijn en Volksgezondheid. Vanwege de expertise die Zorginkaart biedt en de ervaring en het bereik dat KBenP heeft op het gebied van informatiemanagement in de publieke sector, geloven wij elkaar te kunnen versterken. Lees hier meer over onze samenwerking.

Aanmelden?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze webinar? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist